Nej til milliardnedskæring på Børne- og Ungeområdet i København


Gæst

#1


Nej til nedskæringer på børneområdet

Gæst

#2


Så stopper festen - København har penge nok - brug dem nu fornuftigt!

Gæst

#3


Fordi børnene er vores fremtid, og de skal have det bedste vi kan gi' dem.

Gæst

#4


Fordi børnene er vores fremtid og de skal have ordentlige forhold, mens forældrene arbejder og tjener konkurrencestaten!

Gæst

#5


Fordi daginstitutionerne er blevet usunde opvækststeder for børn og usunde arbejdspladser for personalet. De skader nu mere end de gavner.

Gæst

#6


Fordi børn og unge skal behandles ordentlig, det skal der til for at få et fornuftigt voksenliv.

Gæst

#7


Børneområdet kan på ingen måde TÅLE flere besparelser. Der burde tilføres ressourcer. Børnene tabes på gulvet og jeg tør slet ikke tænke på hvad det er for en kommende voksenstyrke vi er ved at skabe. Det bliver folk med manglende empati og rundsave på albuerne. Børn der som voksne kommer til at lide af efterkrigssyndrom. Jeg frygter at blive gammel i varetægt på generationer af svigtede børn.

Gæst

#8


Fordi det er omsorgssvigt af vores børn at lade dem betale prisen for økonomisk besparrelse, og fordi der ikke er mere at tage af. Det er i forvejen ren opbevaring vi byder vores små guldklumper. Jeg græmmes og er så fortvivlet som mor.

Gæst

#9


Fordi det er tragisk det som er igang med at ske.

Gæst

#10


Fordi børnene fortjener så meget mere.

Gæst

#11


Af hensyn til nuværende - og kommende slægter!

Gæst

#12


Forstår ikke hvorfor børnene hele tiden bliver nedprioteret, alt forskning siger vi forlængst har nået en smerte grænse. Der burde blive tildelt mange flere midler til området, det er jo en inivistering i vores fremtid.


Gæst

#13


Jeg er enig, vi er skåret ind til benet allerede, og der er ikke mere at skære af. Vi mærker allerede konsekvenserne af disse nedskæringer på de børn, der starter i indskolingen. Nok er nok, børnene er vores fremtid, invester i den i stedet for at ødelægge dem. Som både mor og pædagog er jeg nødt til at sige at at grænsen er nået for længe siden

Gæst

#14


Af hensyn til nuværende - og kommende - slægter.

Gæst

#15


Omsorgen bør komme fra forældrerne - ikke pædagogerne!


Gæst

#16Gæst

#17 vandfald....


vi er ved at tabe det offentlige til det private. det er den eneste måde jeg kan se for mine børn. hvilket jeg syntes er ærgerligt for dem der ikke har til at kunne gå privat. det koster jo. 

danmark skal til at blive danmark igen. vi taber vores værdier og vores tillid. hvad sker der lige. er dem der tager beslutningerne for gamle eller uden børn. man skal være langt væk fra børn hvis man syntes at den besparing skulle være god på nogen måde. 

og større institutioner er ikke bedre!!!!! der er jo stadig færre hænder. det er min erfaring.

jeg vil bruge min dejlige dagplejer men er ikke mere interesseret i børnehaverne. selvom at pædagogerne er fantastiske. det er ledelsen som burde spares væk!!!!!!


Gæst

#18


Den regering skal bare ha at vide, at vi som befolkning ikke finder os i hvad som helst!

Gæst

#19


Jeg arbejder som pædagog og ser hvilket svigt, der sker, når der ikke er nok hænder. Ikke nok med at det er dårligt arbejdsmiljø for pædagogerne og det yderligere personale, som må spæne rundt og hjælpe først den ene for så det andet barn uden at kunne blive i kontakten; brandslukning! Det er et kæmpe omsorgssvigt fra det offentlige når der spares på personale og børnene svigtes og betaler prisen! Jeg oplever forældre flytter deres børn fra det kommunale til det private og vuggestuebørn flytter til dagpleje fordi børnene ikke kan magte børneantal og de få hænder. Jeg oplever der er børn der ikke får voksenkontakt på en dag, og der er børn, der har brug for ekstra støtte men ikke kan få det. Jeg går ind for et nærværende og omsorgsfuldt børneliv, hvor børnene prioriteres og der er tid til at høre om weekenden eller tale om det barnet oplever lige nu og her. Tid til at lære det store vuggestuebarn, hvordan man får flyverdragt på eller tid til at nyde tosomheden når det lille vuggestuebarn har lært at tage huen af. Når man sparer på institutioner sparer man også på næste generation. Man glemmer at regningen for den manglende omsorg fra 0-6 år skal betales senere til ekstra lærere, pædagoger, støttepædagoger og ADHD-medicin. Derfor skriver jeg under: Fordi jeg går ind for forebyggelse frem for behandling.

Gæst

#20


For at vores børn fortjener bedre!

Gæst

#21


Jeg er pædagog!!

Gæst

#22


Fordi forholdene for børn og voksne i institutionerne i København er blevet under lavmålet. Børnene bruger den primære del af deres dag i de institutioner, så skal de også være i orden.
Alternativt skal man ændre arbejdsmarkedets muligheder for forældre.

Gæst

#23 Re:


#19: -  

 Så enig !


Gæst

#24


Fordi 1 milliard svarer til 10% af budgettet! Det er sgu lige i overkanten!

Gæst

#25


Skriv under! Det her er knageme vigtigt for vores børn!