Bedre kollektiv trafik mellem 8355 Solbjerg og Aarhus

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Bedre kollektiv trafik mellem 8355 Solbjerg og Aarhus.


Gæst

#1


Kender folk der bor i Solbjerg og som er afhængige af bustransport. Ligeledes er jeg selv afhængig af bus, når jeg skal til Solbjerg for at besøge dem.

Gæst

#2


Fordi vi har for dårlige busforbindelser til Solbjerg. De kloge hoveder vil gerne have os til at benytte de off transport midler, men det er svært når der ikke er flere busafgange herfra Solbjerg og til Århus.

Gæst

#3


Fordi jeg ikke har bil og kørekort, så familien er fuldstændig afhængig af en velfungerende kollektiv trafik .

Gæst

#4


1. Den kører senere (kommer for sent på job)
2. Kører en anden vej
3. Kørertiden bliver længere

Gæst

#5


Har ikke selv bil eller kørekort. Er 100% afhængig af offentlig transport til både arbejde og fritid.

Gæst

#6


Det er snart umuligt for borger at bo i Solbjerg hvis de ikke har bil. Vores unge der er på videregående uddannelser forskellige steder i Aarhus, skal med bussen tideligt og meget sent hjemme.

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)Gitte Skaarup

#8 Forringelser af den kollektive trafik til og fra Solbjerg


Der har været flere forringelser af den kollektive trafik i vores område de senere år, samtidig med Solbjerg er vokset meget og stadig gør. Det er især svært for vores unge mennesker og gamle uden bil. Vi mangler også natbussen.


Gæst

#9


det gjorde jeg fordi jeg ind imellem er afhængig af bus 20 til Solbjerg - som jeg i forvejen synes var langsom og dyr - der skal ikke være flere forringelser - det er bare for dårligt - nu er solbjerg ikke udkantsområde - men offentlig transport er meget vigtigt - !

Gæst

#10


Jeg kommer jævnligt til Solbjerg


Gæst

#11


Jeg bor i Solbjerg og er totalt afhængig af offentlig transport.

Gæst

#12


Det er ikke nemt at bibeholde et arbejde i Aarhus med nuværende
busforbindelser

Gæst

#13


Vi har lige købt hus i Solbjerg og blev enige om at det lige kunne hænge sammen for mig at komme på job i Aarhus med bussen. Altså efter den gamle køreplan. Jeg er dybt afhængig af offentlig transport!!! Var grædefærdig efter jeg så den nye køreplan for nu passer det mega dårligt for mig. Jeg undre mig virkelig over den dårlige forbindelse til og fra Solbjerg da stedet jo er et skønt sted og ligger i Aarhus kommune. Det må kunne gøres bedre!!!

Gæst

#14


Solbjerg er en by i vækst og skal som sådan serviceres på samme niveau som Tranbjerg. Vil vi have kollektiv trafik eller...?

Gæst

#15


Mange børn fra Interskolen i Viby bruger bus 20 til/ fra hjemmet og fritidsaktiviteter. Det bliver et kæmpe problem for dem og deres forældre. 


Gæst

#16


Solbjerg er jo blevet udkants-Aarhus.

Da vi købte hus i Solbjerg for snart 8 år siden, var det fordi vi mente vi var sikret en service på linie med andre borgere i kommunen og fordi vi ville være sikre på at en bil ikke var en nødvendighed - det har vist sig slet ikke at holde stik.
Hvis man vil begrænse privatkørsel ind til byen, så gør den kollektive trafik meget bedre - OG giv os en cykelsti til Tranbjerg så vi hænger sammen med resten af kommunen.


Gæst

#17


Bruger 20 hver morgen til skole sammen med 10 andre studerende.


Gæst

#18


Jeg syntes personligt at 4a'ern burde kører helt til Solbjerg. Så kunne 20'ern beholde sin nuværende rute. Det kan ikke passe at den kollektive trafik skal være så dårlig i Solbjerg, ifht vores nabo byer. Her tænker jeg på, Beder, Malling, Tranbjerg og Mårslet.

Gæst

#19


For at hjælpe med at sikre bedre miljø i Aarhus kommune og fortsat social og økonomisk vækst i Solbjerg, gennem bedre offentlig transport.

Gæst

#20


Fordi jeg ønsker at kunne komme ind til Aarhus midtby med offentlig transport på så kort tid som muligt.

Gæst

#21


Fordi der mangler flere busser i Solbjerg - vi mangler en A bus så der minimum er en bus hver 15 minut.

Vi mangler flere forskellige ruter til forskellige steder i Solbjerg og frem til forskellige steder i Aarhus. Den nye rute gør ikke mig noget - den er smuk og hurtigere til min gamle uddannelsessted hvor førhen tog det dobbelt tid - så lige der vil jeg ikke klage, selvom jeg lige er blevet færdig med min uddannelse. Men der mangler langt flere afgange og flere forskellige ruter fra forskellige veje i Solbjerg og så ind til byen.

Gæst

#22


Pga stor fustration over Midttrafiks håndtering af ruteføringen omkring linje 20 på Chr. X. Vej

Gæst

#23


Vrede over at Århus Kommune og Midttrafik nedlægger linje 20 på det nederste af Chr. X. Vej

Gæst

#24


Er meget træt af at bus rute nr. 20 stopper med at køre igennem holme/Højbjerg - nærmere bestemt Christian x' vej. Der er er stykke til de andre nærmeste busser og benytter ellers bus 20 til og fra arbejde.
Bolette
Gæst

#25


Jeg er selv mega træt af den nye omlægning da jeg ofte bruger Harald Jensens plads som omstigning!!
Nu skal jeg helt ind til midtbyen og så tilbage til Harald Jensens plads og så videre med næste bus!!

Jeg håber VIRKELIG at det snart kommer bedre forhold til og fra solbjerg