6 uger og du er ansat i jobcenter

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen 6 uger og du er ansat i jobcenter.

AMLO

#1 Måske forklaringen

2015-02-28 14:22

Brønderslev jobcenter er en katastrofe, men dette er måske forklaringen.

underskriftindsamler

#2 Re: Måske forklaringen

2015-03-01 05:46

#1: AMLO - Måske forklaringen 

 Ja det er jo også det, der er ved at gå op for mig selv. Jeg er dog nødt til at kende årsagen, for at kunne gøre noget ved det. Tak for dit svar og underskrft. Håber du vil gøre opmærksom på denne underskriftindsamling, så jo flere ser denne underskriftindsamling.

underskriftindsamler

#3 tak for underskrifter

2015-03-01 13:56

1000 tak alle sammen. 9 underskrifter på under 1 døgn og fordelt både lige fra sjælland og til jylland. Det tegner "godt". 

Borger

#4

2015-03-01 21:45

Københavns Kommune inkl. alle deres underafdelinger er også en sand katastrofe. Har aldrig hørt om, at de ansatte har ulejliget sig med at læse folks CV førud for såkaldte samtaler, som mere har karakter af forhør med henblik på at nedbryde folks faglige og personlige integritet. Disse ansatte er drevet af refussioner og deres såkladte arbejde har intet med jobsøgning - og da slet ikke jobformidling at gøre. Tilgengæld beskæftiger de sig med social dumping, hvor folk inden for alle faggrupper tvinges og trues til at arbejde gratis. Herfor opnås der også refussioner.

Jeg har læst og hørt, at nogle af disse ansatte har baggrund som sælgere, klinikassistenter, tidligere pyramidespillere og pornofotografer. Mener, at Michael Svarrer (tror jeg nok er navnet) er en af dem, som har gransket området rent forskningsmæssigt.

Håber på du får mulighed for at dykke grundigt ned i emnet og publicerer resultaterne.

underskriftindsamler

#5 Re: tak for svar

2015-03-02 05:15

#4: Borger -  

 Ja der må være en forklaring på, hvorfor så mange har den samme knapt så heldige oplevelse, når de er borger/patient i systemet. Her er måske noget af forklaringen. 

Boss' far

#6 SAGSBEHANDLER.....!

2015-03-13 08:06

Synes det er meget misvisende det du skriver her....INGEN.......og jeg gentager INGEN bliver socialrådgiver på 6 uger........man bliver SAGSBEHANDLER og kan sidde enten som SAGSBEHANDLER eller JOBKONSULENT........det tager 3 1/2 år at blive socialrådgiver......så synes det vil være på sin plads du retter denne misvisende tekst/falske påstand.

underskriftindsamler

#7 sagsbehandler i stedet for socialrådgiver

2015-04-12 00:00

Jeg undskylder mange gange den forkerte titel jeg har brugt. Jeg ønsker dog stadig viden om, hvilke sager og teams der arbejdes i efter et 6 ugers kursus. Årsag er at jeg har læst om disse kurser og fået bekræftet fra en enkelt person som blev tilbudt dette kursus som en handleplan og gav viden om hvilke arbejdsområder det kunne føre til i et jobcenter. Har også haft kontakt med ledelsen som afholder disse kurser og skriver at disse kurser er afskaffet igen pr. 1/1 2015. Det er i og for sig godt. Hvor mange er der dog stadig ansat fra før denne dato? Ren og skær nysgerrighed - intet andet.


Gæst

#8 Re: SAGSBEHANDLER.....!

2015-04-12 00:02

#6: Boss' far - SAGSBEHANDLER.....! 

 Tak for vejledning. Har oprettet et svar, som du kan læse. Hvis der er yderligere rettelser hører jeg gerne fra dig og andre. Jeg har desværre ikke umiddelbart mulighed for, at rette i det oprindeligt skrevne.

Sara Petersen
Underskriftindsamleren

#9 Re: SAGSBEHANDLER.....!

2015-04-23 07:52

#6: Boss' far - SAGSBEHANDLER.....! 

 Har endelig fundet ud af, at rette oplægget, så der nu står sagsbehandler i stedet for socialrådgiver. Søger dog stadig svar, om sagsbehandler med 6 ugers kursus ansættes i stedet for en socialrådgiver? Og ja heller intet om de mange andre spørgsmål jeg har ytret ønske om svar på i mit oplæg. Svar søges derfor fortsat.