Et trygt Århus Ø

9d5e09ad-414f-4e38-a796-a946887246f9_2_90_0_0_945_990_1440_1509_27ece332.jpg

Denne underskriftindsamling er udarbejdet med et ønske om tryghedsskabende tiltag på Århus Ø til gavn for beboere og besøgende. 

Eksemplerne på situationer, der skaber utryghed er mange: 

"I weekenden var færdselsbetjente ude at måle fart ved Aarhus Ø. I løbet af knap fire timer blev 20 bilister målt til at køre for stærkt – seks bilister kan se frem til et klip i kørekortet." Citat fra JP, juni 2019. 

"Der har været flere anmeldelser fra beboere om, at nogle har solgt narkotika, højtråbende og støjende adfærd, slagsmål og generelt ting, der kunne gøre beboere og besøgende utrygge." Citat fra JP, juni 2018. 

"I sidste uge var der slagsmål med køller og bat mellem to grupper på Bernhard Jensens Boulevard, som leder ud til Aarhus Ø. Episoden er bare én af flere i de seneste uger, fortæller politiinspektøren." Citat fra JP, juni 2018. 

"Vildt ser det ud. I en sky af røg fra afbrændt gummi fræser en sort BMW for vilde omdrejninger rundt og på Bernhardt Jensens Boulevard, mens andre filmer optrinnet. Problematikken er til at få øje på: Fartgale bilister i hurtige biler bruger de brede veje med brede midterrabatter på Aarhus Ø til at køre ræs på. Der var problemer sidste weekend, det var problemer i weekenden før og der var også problemer sidste år." Citat fra Århus Stiftstidende, maj 2019. 

"Tre lystfiskere står som så ofte før ved havnen i Aarhus. Så kommer en personbil med fem unge mænd kørende. De stopper op, og en træder ud og går helt umotiveret hen og skubber pågældende i havnebassinet." Citat fra JP, maj 2019. 

Hertil kan beboere på Århus Ø fortælle om vilde bilfester på områdets parkeringspladser, der forstyrrer nattesøvnen, stødende tilråb fra forbipasserende biler, truende adfærd, bilkørsel i modkørende retning og på cykelstien, m.m. 

Beboere på Århus Ø foreslår blandt andet overvågning, mere politi i området, stærekasser, små "sving" på de lange lige veje, og at parkeringspladserne erstattes med grønne rekreative områder i håb om, at disse tiltag kan mindske uroen og i stedet bidrage til mere ro og tryghed.

Links

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Kenneth Jensen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook