DR skal udgive Dragon Ball Z Kai serien på Dansk

"DR skal udgive Dragon Ball Z Kai serien på Dansk" er en underskrift indsamling til alle jer som vil have Dragon Ball Z på dansk tilbage! De fleste af jer kender måske til den fantastiske manga skabt af Akira Toriyama, og en del af jer sad måske også klistret til skærmen da Dragon Ball Z blev sendt på skærmen for en del år tilbage. Desværre stoppede serien midt i det hele, hvilket var utroligt skuffende for rigtig mange børn og voksne, som aldrig fik lov at se den fantastiske anime færdig, men nu kan der ændres på det.

I anledning af 20 års jubilæet for den originale serie, blev der i 2009, lavet en ny og forbedret version af kult-serien. Dragon Ball Z Kai en forkortet og nymorderne version af gamle serie. I denne nye version er de gamle 291 afsnit blevet kogt ned til 159 afsnit, meget af det ligegyldige er blevet fjernet og animationen er blevet forbedret. DBZ Kai er med andre ord en glorificeret udgave af den største Animé der nogensinde er skabt.


Hvorfor vil vi have DBZ tilbage på dansk?

Fordi det var simpelthen for dårligt at DR kørte den helt op til 104 afsnit og gjorde så mange af os så engagerede i den, for så at vælge at stoppe midt i det hele. Det var lidt en følelse af at man manglede noget afslutning. Der var så meget at opleve endnu med serien og derfor er Dragon Ball Z Kai en unik chance for ikke bare at genoplive de fantastiske barndomsminder, men også for at børn i dag får chancen får lov at opleve en i sandhed enestående serie. Stadig 25 år efter sin udgivelse, har Dragon Ball en kæmpe fanskare, der varier mellem folk i alle aldre. Den er anerkendt som et af de mest succesfulde manga og anime-serier af igennem tiden. Mangaen på 42 bind har solgt over 156 mio eksemplarer i Japan og mere end 230 millioner eksemplarer på verdensplan, hvilket gør det den anden bedst sælgende manga-serie i historien. Anmeldere har rost kunsten, karakteriseringen, og humoren i historien.

Dragon Ball Z er flere gange blevet krediteret for at være med til at bryde grænserne for hvad japansk Animé kunne præstere i den vestlige verden og mange manga kunstnere som Eiichiro Oda (One Piece), Masashi Kishimoto (Naruto), Tite Kubo (Bleach), Hiro Mashima (Rave Master, Fairy Tale) og Kentaro Yabuki (Black Cat) citere Dragon Ball som en kilde til inspiration for deres egne nu populære værker. Et sandt kulturelt fænomen, som har været utrolig indflydelsesrig i at øge populariteten af japansk animation i vestlig kultur. Så alle som vil have gode gamle DBZ på dansk tilbage, venligst underskriv, så vi kan få DR til at lave DBZ Kai på dansk. Vi håber i vil støtte os i det her med jeres underskrift!


Nikolaj Charles Hansen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Nikolaj Charles Hansen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook