Appel: Vær ALLE børns statsminister

20. november 2020

Kære statsminister Mette Frederiksen

I dag er det Børnenes Dag – Børnekonventionens 31-årsfødselsdag. I den anledning skriver vi til dig, fordi du har sagt, at du vil være ”børnenes statsminister”. Det, synes vi, er fantastisk. Tænk at have dette perspektiv som statsminister. Tak!

Men vi skriver ikke på egne vegne. Vi skriver på vegne af en gruppe børn, der ikke har nogen stemme selv. De svageste af de svage. De ufødte, der er på vej mod en abort.
De har desperat brug for en statsminister, der vil kæmpe for dem. De kan ikke forsvare sig selv.

Hver eneste dag fjernes 40 små ufødte danskere fra landkortet. De aborteres. De dør!

Enhver kvinde, der har været gravid, ved, at det er et barn, hun har i maven. Et lille menneske. Hjerteblink på ultralydsskærmen og alle de små spark bekræfter denne stærke følelse. Menneske er ikke noget, man først bliver, når man bliver født, men noget, man er helt fra begyndelsen.

Du har med stor overbevisning og fasthed udtalt: ”Jeg har truffet et valg. Jeg vil altid stå på børnenes side.” Vi beder dig nu på de ufødte børns vegne: Stå ved dit ord! Stå på alle børns side!

Som du så klogt siger: ”Det kommer med en pris. Det gør enhver svær beslutning”. Vis mod til at tage sådan en beslutning. Lad ikke de børn i stikken, der endnu ikke er født. Lad ikke dem betale den højeste pris.

Vi appellerer derfor til dig: Anerkend det ufødte barns grundlæggende ret til at leve.
Vær ALLE børns statsminister.

Med venlig hilsen

 

_____________________________________________________________________

INFO: Underskrifterne bliver afleveret fredag den 20. november ved en markering foran Christiansborg. Læs mere på rettentilliv.dk, hvor det også er muligt at tilmelde sig.

RTL_Logo_blaa_lille_gennemsigtig.png