STOPudsendelsenafSEDIQI

Kære medborgereJeg starter denne underskriftindsamling, i håb om at kunne stoppe udsendelsen af familien Sediqi.Familien var tvunget til at forlade deres hjemland Afghanistan, da Taliban ville hverve drengene og mændene i familien. Det ønskede de ikke og da Taliban begyndte at true familien på livet, valgte de at flygte. De stoppede i mange lande på deres vej (Tyrkiet, Iran, Grækenland osv.), men ingen behandlede dem ordentligt. Efter at være blevet flyttet rundt omkring i de forskellige asylcentre og efter at have været igennem en ualmindelig turbulent sagsbehandling, er familien d.d. blevet varslet udsendelse.- familien er truet på livet.

- den ældste bror blev slået ihjel af Taliban på vejen hertil.

- den yngste datter blev voldtaget af Taliban.Se hele historien på facebook ("udslettelsen af en familie")

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Kenni Hyldahl tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...