STOP UDVIDELSE AF HÆRUP BIOGAS ANLÆG

Hærup Biogas anlæg har søgt om en kæmpe udvidelse og det kan få store konsekvenser for dig og din familie. Der vil komme en del mere trafik. I dag er der i forvejen meget trafik, men udsigten til mere trafik bør få ALLE op af stolen.

Vi kommer op på 20-30 lastbiler gennem byen dagligt. Det er vel og mærket i dagtimerne hvor der i forvejen er stor trafik. Der er store parkerings problemer i dag og nu må det stoppe. Klejtrup, Hvornum, Herredsvejen, Viborgvej, Søvejen m.m. er særligt udsatte. 

Ud over naboerne, som er særligt ramt med lugtgener. Har flere oplevet lugtgener helt nede i Klejtrup helt op til 1,5 km væk, med det nuværende biogasanlæg. En udvidelse på det 3 dobbelte vil helt sikkert komme til at berøre endnu flere. 

Meget trafik påvirker huspriserne og med risiko for sætningsskader vil veligeholdskontoen også blive påvirket mere end i dag. 

Herredsvejen er erklæret trafikfarlig og mere trafik på indfaldsveje vil gøre endnu farligere for børene i området.  

Det er også tvivlsomt om der er en miljømessig besparelse da transport med traktore langvej fra på ingen måde er optimalt.

Mere info kan fås hvis du deltager i borger møde i Hersom forsamlingshus.. Tidspunkt den 28 okt 2020 kl 17.00. Det kræver tilmelding se mere under beskeder. 

Giv din mening til kende med en underskrift og støt op om at få bremset udvidelsen. 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Nabo Gruppen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook