Stands planlagt byggeri i Emdrupborgs Have og Emdrup Søgårds Have.

Emdrup_Haverne_-_collage_-_bredde_900_px.jpg

Emdrup Søgårds Have og Emdrupborgs Have er to små naturskønne områder med gamle træer og stor kulturhistorisk og rekreativ værdi for områdets fire afdelinger af alment boligbyggeri. Emdrupborgs Have er området ved hjørnet af Emdrupvej og Tuborgvej og Emdrup Søgårds Have er ved Strødamvej 10.

 

Det er endnu et eksempel på Københavns Kommunes inddragelse af de grønne områder, når der skal bygges skæve boliger, midlertidige boliger eller institutioner. Københavns Kommune har selv, ved en gennemgang af alle kommunens egne grunde, fundet frem til, at der ikke er flere byggegrunde ledige. I stedet er de gået i gang med at bebygge de grønne områder overalt i byen.

 

Ved Emdrup Søgårds Have skal der bygges 12 skæve boliger i små rækkehuse, og ved Emdrupborgs Have er der tale om op til 16 midlertidige boliger til unge hjemløse, og det vil være til meget stor skade for vores område. Trods Bispebjerg Lokaludvalgs påpegning af andre placeringer i vores område, har kommunen ikke rokket ved planerne.

 

Ved at støtte denne underskriftsindsamling, er du med til at forhindre, at disse to små grønne perler bliver ødelagt, og det kan også få videre betydning for, at få politikerne i tale, når det handler om beskyttelse af det grønne i byen.


Emdruphavernes Venner v. Charlotte Wilhelmsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Emdruphavernes Venner v. Charlotte Wilhelmsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )