Bevar Røde Rose 2

Kommentarer

#1

Jeg skriver under fordi jeg er imod at besparelser skal gå ud over kvalitet

Gunnar Havsteen-Mikkelsen (København, 2024-05-11)

#7

Røde Rose 2 er en institution med overgennemsnitlig og forbilledlig høj pædagogisk kvalitet, som burde sætte standarden for alle pasningstilbud. I stedet vælger man at lukke den -endda i en tid med store udfordringer på det pædagogiske område med digitalisering, integration, stigning i diagnoser mv, hvor behovet for styrkelse af kvaliteten i dagtilbud er stort. Jeg siger bare. Tænk jer om - og lad være!

Birte Biker (Holte, 2024-05-11)

#9

Røde Rose 2 er en børnehave der er ambitiøs på alle niveauer, og derfor en institution der skal prioriteres højt.
Det ville tage årtier at bygge noget lignende op.

Peter Biker (Holte, 2024-05-11)

#11

Jeg skriver under fordi det ikke kan være rigtigt, at en børnehave som Røde Rose 2, som i den grad er et eksempel på hvordan en god børnehave er - ift kvalitet, pædagogisk personale, fastholdelse, omsorg, nærvær, natur, glade og robuste børn - skal lukke pga besparelser.

Marie Backe (Kbh N, 2024-05-11)

#12

Jeg skriver under fordi Røde Rose er en vidunderlig børnehave med vidunderlige pædagoger. Vores søn gik 6 mdr i en almindelig børnehave først, og kontrasten mellem den og udflytteren er så stor, at det er svært at beskrive. Der er ingen tvivl om at vores søn ikke havde haft samme fantastiske barndom, hvis ikke han havde gået i Røde Rose udflytterbørnehave. Børn får lov at være børn, med frisk luft og højt til loftet.

Frederikke Lange Carlsen (Nørrebro, 2024-05-11)

#15

Det er en vigtig og meningsfuld investering at bevare og værne om det gode børneliv. Røde Rose 2 bygger på en sammensmeltning af årelange og nye skønne traditioner, et unikt fællesskab der både inkluderer børn, forældre og personale, fantastiske pædagoger der brænder for at give børnene den bedste barndom fyldt med leg, læring, nærvær, fantasi, omsorg, ansvar og robusthed. Naturen som legeplads giver plads til udfoldelse, udforskning, sansning, læring, hensyntagen, frisk luft og et større perspektiv til livet. Et mindre antal børn og voksne er nødvendigt for nogle børn (inklusiv mit barn) og godt for alle. Der bør være flere og ikke færre børnehaver som Røde Rose 2. En investering i vores børnehaver er en investering i fremtiden <3

Ida Stenbæk Nielsen (København, 2024-05-11)

#18

Røde Rose 2 er en virkelig god børnehave, og det er desværre en mangelvare…

Mie Wiene Estrup (København N, 2024-05-11)

#32

Verdens dejligeste børnehave skal have lov til at leve videre.

Emilie Magrane (København Ø, 2024-05-11)

#44

Nogle søde børn ikke skal miste deres institution.

Cecilie Bille Larsen (2920, 2024-05-11)

#61

Det er fuldstændig uhørt at ville lukke denne fantastiske udflytterbørnehave - en lille oase, hvor børnene har de bedste udviklingsbetingelser for nære relationer, leg og læring i naturen! - kun for at spare penge her og nu.

Louise Backe (København, 2024-05-12)

#68

Det er vigtigt at bysbørn oplever naturen.

Olaf Havsteen (Ærtøskøbing, 2024-05-12)

#71

Børn fortjener en opvækst både i byen og i naturen.

Nina Flensborg (København, 2024-05-12)

#78

Det er et helt fantastisk sted at starte livet for børn, de får så meget næring både i form af omgivelserne og også af stemningen pædagogerne og forældrene skabe sammen.

Annette Røgenes Østergaard (Hvidovre, 2024-05-12)

#81

Min søns bedste år af sin barndom var i Røde Rose 2. Det ville være et kæmpe tab for familier og København, hvis dette unikke sted blev lukket af kommunen.

Natalia Genét (Hørve, 2024-05-12)

#83

fordi det er tåbeligt at lukke en velfungerende børnehave, lige midt i den natur, som vi alle skal have en større forståelse for - fra barnsben

mette eriksen havsteen-mikkelsen (Ærøskøbing, 2024-05-12)

#85

Jeg ikke vil ha’ at Røde Rose bliver lukket!

Daniel Rex-Dybmose (København N, 2024-05-12)

#94

Det er en fantastisk børnehave, med et holistisk syn på børn. Her sættes børns sanser i fokus, som udvikler børn i den rette retning i forhold til ungdommens udfordringer i dagens Danmark.

Jacob Mahfoudh (København N, 2024-05-12)

#96

Verdens bedste børnehave SKAL bevares!

Marie Colstrup (København, 2024-05-12)

#104

Det skal være plads til små institutioner, hvor børn får nærvær og vokser op i en tryg relation med voksne. Fordi forskningen viser, at børn bliver utrygge med mange voksenskift med mistrivsel til følge senere i deres liv. Fordi Røde Rose 2, kan rumme børn, som har svært ved at være i store rammer. Fordi …. Fordi…. Fordi…. Det er den bedste institution for børn at vokse op i.
Kære politikere - lyt og respekter forskningen og vær langsigtet frem for kortsigtet. Luk de institutioner, hvor kvaliteten er dårlig frem for det der fungerer

Anne Blum (Brønshøj, 2024-05-12)

#110

Det er uforståeligt at man vil lukke en velfungerende børnehave.

Hagbard Molin (Virum, 2024-05-12)

#111

Jeg gerne vil bevare verdens bedste børnehave

Rasmus Foldager (Hillerød, 2024-05-12)

#115

At lukke Røde Rose to er så forkert. Det er verdens bedste børnehave, med høj pædagogisk kvalitet, lang venteliste og ingen anmærkninger i deres tilsynsrapport. Bevar Røde Rose 2!

Rasmus Willads Haack (København, 2024-05-12)

#117

Jeg skriver under fordi at efter at have to børn der er gået/går der, kan jeg blot sige at en bedre børnehave er ikke til at finde og det er det største tab før børn at miste mulighed af få en barndom derhen.

Malin Schaedel (København, 2024-05-12)

#120

Der er en no-brainer at bevare Røde Rose 2. Det er en forbilledlig børnehave.

Oskar Lund Rasmussen (Hundested, 2024-05-12)

#121

Jeg skriver under fordi Røde Rose 2 igennem mange, mange år har tilbudt en del af Nørrebros børn et fantastisk børneliv.
Er sted børnene mindes op i voksenlivet - og søger tilbage til med egne børn.
Et sted, der med stabilt og kvalificeret personale heldigvis fortæller en anden historie om dagtilbud, end den triste historie, der oftest høres i medierne pt om utrygge rammer, ukendte voksne og pædagogmangel.
Det er mig ubegribeligt at man vælger at dreje nøglen om for et dagtilbud, der er velfungerende på alle parametre, fremfor at vende blikket mod steder, der måske er ramt af forældreklager, personalemangel eller utidssvarende pædagogik.
Røde Rose 2 hjemmehørende i en fantastisk ramme med en skøn have og skoven som nabo. Et sted, der gennem årene er blevet plejet og passet og vedligeholdt blandt andet med hjælp fra frivillige forældre - en ramme og et sammenhold man ikke finder igen eller bare lige får op at stå. Denne ramme og dette sammenhold har 50 år på bagen. Det bør ikke nedlægges, men tværtimod virke som inspiration til hvordan daginstitution og forældrearbejde bør ser ud - især i en tid , hvor begge dele er under pres mange steder.
Vi skal gøre hvad vi kan for at bevare det der fungerer!

Gitte Haff-Jensen (København, 2024-05-12)

#127

Det har haft en enorm betydning for vores datter at gå i en børnehave som Røde Rose 2. Der burde være flere af den slags børnehaver - ikke færre.

Jesper Wael (København N, 2024-05-12)

#128

Den bedste børnehave som min datter gik i for 25 år siden. Med plads til børnenes forskelligheder og rum for ekstra omsorg og opmærksomhed for de børn som har brug for det .
Jord under neglene og en øget bevidsthed om naturen i skoven.
Som både forældre og barn er det den bedste børnehave.

Tanja Røgenes (København N, 2024-05-12)

#135

Jeg skriver under fordi jeg som tidligere barn i børnehave håber at de nuværende og fremtidige børn kan få de samme fatanstiske oplevelser jeg har

Oscar Thylstrup (Aarhus, 2024-05-12)

#146

At børnehaver som disse er værd at bevare.

Anne Bech (København, 2024-05-12)

#147

Jeg skriver under, fordi Røde Rose 2 for mig er indbegrebet af det gode børneliv med tryghed, hjerterum og en tæt kontakt til naturen og årstiderne. Røde Rose 2 giver stenbroens børn et grønt åndehul og tid og ro til at trives og modnes. Det er sådanne børnehaver, der kan få børnefamilierne til at blive i byen.

Anna Carolina Jensen (København, 2024-05-12)

#148

Jeg skriver under fordi , det er en hjerteskærende sørgelig tanke .. hvis den mest fantastiske børnehave ikke mere skulle eksistere.. Derudover .. nægter jeg at tro , at det "kan betale sig" på sigt .. at forringe børns vilkår .. De penge , der bliver brugt på at skabe en meningsfuld og god barndom .. kommer tifold igen .. senere .. både i form af dygtige velfungerende kreative voksne mennesker, der båbe kan være til gavn for samfundet .. men også "spare samfundet".. for fremtidige sundhedsudgifter ... Det vil ALTID være en "god investering ".. at give børn de bedst mulige betingelser... og det får de i Røde Rose 2 .. Gammel både medarbejder og mor til 2 børn , der har nydt godt af det fantastiske sted ... LUK IKKE RØDE ROSE 2 .. men skab istedet endnu flere steder som denne børnehave ..

Pia Wiberg (københavn, 2024-05-12)

#149

Jeg skriver under fordi jeg mener, at børnehaver som Røde Rose 2 giver børnene de rigtige redskaber med videre i livet. For i en mindre institution som Røde Rose 2 er det tid! Tid til at se hinanden, lære af hinanden og til at stoppe op og se hinanden i øjnene.
Børn trives her.
Pædagoger trives her.
Pædagogerne i Røde Rose 2 er så heldige, at have mulighed for at gå i dybden med det fag, som de har uddannet sig i. De skal ikke kun slukke brande og have samling på børnene. Her kan de fordybe sig og de kan tage sig tid til at lære af hinanden.

Disse steder er der alt for få af og det virker absolut ikke som en forsvarlig beslutning at lave færre af dem.

Freya Mørch (København, 2024-05-13)

#156

Mit barn går i Røde Rose 2 og elsker det. At kunne give sit bybarn muligheden for skov, natur og bæredygtighed er en uvurderlig gave for livet.

Kasper Boll (Kbh N, 2024-05-13)

#158

Mine børn har gået i Røde Rose 2. Det er det bedste tilbud til børn man som forældre kan ønske sig, jeg er selv pædagog. Mine børn er 26 og 30 år. De ser tilbage på deres tid i børnehaven med stor kærlighed.

Tina Clante (København, 2024-05-13)

#159

Alt for mange rigtig gode institioner lukker og bliver til nogle ikke så gode !!!

Rikke Nielsen (Søborg, 2024-05-13)

#175

Jeg ønsker at mange andre børn fremover kan få samme gode mulighed for et trygt og udviklende institutionsliv i Røde Rose 2 som mine børn har haft.

Sanne Vils Axelsen (København, 2024-05-13)

#179

Jeg er dybt bekymret over lukning af Røde Rose 2 da:
Institutionen har lang venteliste.
Har ingen problemer med at tiltrække fagligt dygtigt uddannet personale.
Et gode til at rumme børn og familier i udsætte positioner.
Har meget fine pædagogiske tilsyn.
Giver andre Nørrebroinstitutioner mulighed for at køre med og være i skoven/arbejde med natur på en autentisk måde.
Ødelægger forældrenes mulighed for diversitet ift at vælge, hvad der er bedst for dem og deres børn.
Jeg mener ikke Røde Rose 2 opfylder kriterierne for lukning.
Mvh En pædagog fra naboinstitutionen og borger på nørrebro

Hanne Srouji (København, 2024-05-13)

#192

Fordi det er aå vigtigt at bevare en fantastisk pædagogisk oase for bybørn. Trivsel, nærhed, natur, omgang med levende dyr, er universelt for de heldige børn der får lov til at opleve det

Winnie Lyster Dehnhardt (København, 2024-05-13)

#199

Der er behov for de små institutioner til børnene og en udebørnehave i Kbh kommune er dertil en sjældenhed!

Marie Louise Blok Juul (Gentofte, 2024-05-13)Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...