Red Fyens Væddeløbsbane

Fyens Væddeløbsbane er lukningstruet, grundet massive besparelser på hestevæddeløbssporten. Dette vil få katastrofale konsekvenser for foreningslivet omkring væddeløbsbanen.

Fyens Væddelæbsbane er en veldrevet og velfungerende væddeløbsbane. Her afvikles trav-, galop-, monte- og ponyløb. Desuden har banen en stor betydning for lokalområdet.

En lukning vil ikke blot ramme banens trænere og de ansatte, men det vil også betyde at banens ungdomsarbejde, i form af Fyens Ponytravskole og Fyens Ponyklub, vil miste deres eksistensgrundlag.

Fyens Ponytravskole har på blot 1 ½ år fordoblet antal elever, så vi i skrivende stund har cirka 20 unge mennesker, som har sin gang på Fyens Væddeløbsbane. Dertil skal lægges alle de aktive unge ponykuske, som er medlem af Fyens Ponyklub.

En lukning vil få katastrofale konsekvenser for disse unge ponytravkuske, som faktisk er travsportens fremtid! De vil ikke blot blive frataget muligheden for at dyrke deres fritidsinteresse, men også blive afskåret fra det sociale fællesskab som Fyens Væddeløbsbane huser.

Rigtig mange mennsker vil miste deres arbejde og muligheden for at dyrke deres fritidsinteresse, hvis Fyens Væddeløbsbane må lukke. Derudover vil hundredvis af travheste, travponyer og galopheste forsøgt solgt eller i værste fald ende hos hesteslagteren.

Derfor appelerer vi til jer om at støtte Fyens Væddeløbsbane ved hjælp af jeres underskrift!

På forhånd tak.