Opstilling af partiet "Nyt Demokratisk Danmark" til Folketingsvalg

Kære borger,

Jeg håber at få din hjælp til at opstille et nyt parti ved navn Nyt Demokratisk Danmark til Folketingsvalget.

Jeg har med partiet ét mål:

At omdanne Danmark til et ægte demokrati - hvor hver stemmeberettiget boger har mulighed for at afgive sin stemme om, hvilken retning landet skal gå i. Om det angår lønninger af offentligt ansatte som eksempelvis skolelærere, bygning af en ny vindmøllepark eller integrationsrammerne.

Jeg håber, at befolkningen har den samme drøm som jeg - at vi selv kan begynde at træffe valgene for, hvad der sker i landet.

Jeg håber, at vi sammen kan skrive Danmarkshistorie - måske end verdenshistorie!

Målet er, at Nyt Demokratisk Danmark får nok sæder i Folketinget, så der uden tvivl kan igangsættes en folkeafstemning, om Danmark skal omdannes til et faktisk demokrati - hvor hver stemmeberettet borger har ligelig indflydelse på landets gang fra den nærmeste computer eller tilsvarende.

 

OBS! Du skal være stemmeberettiget.

Her søger jeg ikke din underskrift, men din e-mailadresse. Du vil så inden for sandsynligvis et par dage modtage en e-mail, hvor du får et link, hvor du skal logge ind med din NemID. Herefter vil du blive spurgt, om du vil give din tilkendegivelse af oprettelse af partiet Nyt Demokratisk Danmark.

 

Sammen kan vi ændre landet!

William MacGarrett


William MacGarrett, partileder for Nyt Demokratisk Danmark    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg William MacGarrett, partileder for Nyt Demokratisk Danmark tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook