Klage over det juridiske fakultets behandling af samtlige elevers ønske om holdskift

Vi er en række elever på KUA, som starter på 5. Semester, hvor man skal vælge valgfag inden semesterstart. Der er en del af os, som er kommet til at lave den fejl, at vi er tilmeldt to (eller flere) fag, som overlapper hinanden i timer.

Det betyder, at mange elever vil have deres valgfag skemalagt samtidigt, hvilket er umuligt at udføre, da man ikke fysisk kan være til stede til to fag samtidigt.

Det er vores initiale fejl, at vi ikke har undersøgt, hvorvidt vores første prioriteter kommer til at ligge samtidigt. Det burde også være den studerendes ansvar at sørge for, at en sådan situation ikke forekommer.

Det er dog menneskeligt at fejle, og vi studerende kommer til at lave flere fejl, hvor det må være den administrative myndigheds ansvar at hjælpe disse forvirrerede studerende videre.

Det er dog ikke tilfældet på KUA. Flere studerende sidder nemlig i den situation, at der slet ikke kan vælges andre fag, fordi KUA har overbooket flere hold, så den almindelige selvbetjenings løsning, hvor man vælger eller skifter hold ikke er muligt. Som eksempel er alle hold på faget informationsret overbooket med 5-6 personer. Det vil sige, at der skal være 5-6 personer det framelder sig det ene hold, før der er mulighed for de resterende elever at bytte hold.

Sammenfattende kan det siges, at det er os, de studerendes fejl, at vi ikke har kigget ordentligt efter. Dog er det KUA’s fejl, at de har overbooket samtlige fag, så muligheden for at vælge og skifte hold slet ikke er en mulighed.

Der er flere af os studerende, som har fundet en løsning. Flere af os har brugt de sidste par uger/måneder, efter vi fik vores fag tilkendegivet, på at finde en medstuderende at skifte hold med. Dog bliver man mødt i studieinformationen med den påstand om, at det ikke er KUA’s ansvar at hjælpe os med at bytte hold. Det er dog stadig umuligt for os at gøre det selv og dette vil belyses med et eksempel. Elev A er kommet ind på informationsret hold 1, men er også kommet ind på markedsføringsret hold 2. Timerne ligger samtidigt, hvorfor eleven ikke kan møde til begge hold når undervisning starter. Elev A skriver med Elev B, som er på markedsføringsret hold 3 og vil gerne bytte de to hold, for så passer lektioner i skemaet. Dette kan A og B ikke gøre i selvbetjeningen, da der i forvejen er overbooket med 5-6 elever på hvert at holdene.

Klagen indgives med den påstand om, at KUA bliver nødt til at hjælpe os elever i denne situation. Det kan jo heller ikke være i fakultetets interesse, at flere studerende ikke kan møde op til samtlige af deres undervisningstimer, fordi fagene er lagt på samme tid.


Benjamin Silberbrand Gehrt    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Benjamin Silberbrand Gehrt tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook