Klage fra de studerende på RMC: Penge til undervisning – ikke til Facility Management

Vi mener som elever på Rytmisk Musikkonservatorium at det er dybt problematisk at skære i vores uddannelse pga. urimelige merudgifter til Statens Facility Management.

Med de tal, skolen har fået fra Bygningsstyrelsen som fakturagrundlag, ser det ud som om, vi skal betale ca. 1 mio. kr. mere for ydelserne, end vi gjorde sidste år. Det svarer næsten til det dobbelte, så det er en markant stigning, selvom det er de samme ydelser som leverandøren udbyder.

1 million kroner om året svarer til at spare hver 8. skoledag væk, og det vil vi ikke finde os i som studerende. Vi underskriver denne klage, som et opråb imod at forringe kvaliteten af vores uddannelse!


DSR, kontaktperson: Agnes Fogh Schmidt    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift DSR, kontaktperson: Agnes Fogh Schmidt tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...