Indfør tilskud til pasning af egne børn Hjørring kommune

Hjørring Kommune bør benytte mulighederne i Dagtilbudslovens § 86 som giver kommunalbestyrelsen mulighed for, at give forældre med børn i alderen 24 uger og indtil barnets skolestart mulighed for, at vælge økonomisk tilskud til pasning af egne børn i stedet for en plads i et dagtilbud.

Tilskuddets størrelse og perioden bestemmes lokalpolitisk, men kan være op til omkring 8.500 kr./barn/mdr.  Det er muligt at differentiere i beløbstørrelser i forskellige perioder. På den måde kan man beslutte, at man kun fx. kun yder tilskud til børn i alderen 24 uger til 2 år, eller i alderen 3-5 år. Det bestemmes lokalt. 

Økonomi: I teorien er det ikke en økonomisk omkostning for kommunen, da det tilskud som udbetales alternativt ville være havnet i en offentlige eller privat institution i stedet. 
Begræsninger: Man må ikke modtage anden offenlig støtte eller lønindtægt samtidig med tilskuddet. Man kan minimum modtage dette tilskud i 8 uger og maksimalt i 52 uger. Man skal have været EU/EØS borger i minumum 7 ud af de seneste 8 år. Man skal kunne tilstrækkelig dansk. 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Jeanette Kristensen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...