Hundelegeplads på Stenlængegård 4700 Næstved

Du vil med din underskriv støtte ansøgningen om en ny hundelegeplads.

Der er ingen forpligtigelser med din underskrift, blot at du ønsker at støtte ideen med denne nye hundelegeplads, eller du ønsker at være en kommende bruger af området

Brev sendt til Næstved kommune att Vej og park

Hej  

Hvad skal der til for at kommunen vil anlægge en ny hundelegeplads, a la den der er i Sydbyen, der ligger mellem de to skoler?  

Jeg har kig et areal på Stenlængegården, den tidligger boldbane, på øjemål vil jeg tro den er 15 – 20 meter bred og 40 – 60 meter lang, vil være perfekt til formålet, alt der kræves, er et hegn, en låge og løbende græsslåning.  

Jeg ved der er rigtig mange hundeejer, der savner et lokalt sted deres hunde kan blive socialiseret, så vi alle kan blive fri for at høre på hunde der gør i et væk.  

69313108_1150912741763037_577340945721196544_n.jpg

Jeg kender ganske godt til Herlufsholm hundeskov, men dels er det et pænt stykke væk, fra Pilegården hvor jeg bor, Snerlevej, Frøstjernevej, Kodrivervej, når man ikke er bilejer, Herlufsholm hundeskov bliver brugt af de unge fra kostskolen, de er der ofte om aftenen og jokker hegn ned, smider flasker så der ligger skår mange steder.  

Det der er mine tanker, er et hegn på 120 cm, med en todelt låge, så en stor plæneklipper kan komme ind, jeg kender til omkring 70 - 80 hunde her i området, hvor rigtig mange af ejerne, udtrykker samme ønske om en lokal hundelegeplads.  

Med hensyn til affald der naturligt fremkommer hvor mennesker færdes, der vil langt det meste kunne fanges ved der opsættes en skraldespand ved lågen, måske af samme type som kendes fra busstoppestederne, det kræver naturligvis der laves en tømnings ordning.  

Det er mit mål at hjælpe så meget jeg kan med at holde, denne nye hundelegeplads så pæn som muligt, dog har jeg ikke personligt økonomi til at betale hegn, plæneklipning eller andre stører udgift, men jeg vil gerne bruge meget tid på at holde området rent og ”lækkert”, så det fremstår pænt og ordentligt, til alles glæde.


Rene Buch Gjøransson    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Rene Buch Gjøransson tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook