Hjælp os redde Vindinge Rideklub

Vores bøn til jer:

Hjælp os med at overbevise byrådet om at rykke os frem i budgettet, så Vindinge Rideklub kan se frem til MANGE gode år endnu! Skriv under, og lad os sammen sprede budskabet!

Hjælp Vindinge Rideklub med fortsat at skabe gode minder og oplevelser!

Vindinge Rideklub har 228 medlemmer, ca. 13 rideskoleheste, 72 rideskoleelever, 13 privat heste og en lang venteliste. Alle som skal ud og finde nyt hjem, hvis vores frygt bliver en realitet.

I begyndelsen af 2020 trådte den nye hestelov i kræft, som sætter en masse nye krav til det at holde heste.

Vindinge Rideklub lever desværre ikke op til disse krav, og står derfor overfor en kæmpe udfordring. Vores bokse er for små, stalden er ødelagt, og der vokser skimmelsvamp over det hele hvilket er skidt for både mennesker og dyr.

Vi har i mange år været på det strategiske anlægsbudget med en ny stald i 2021, men pengene er desværre blevet taget fra os. Efterfølgende har vi råbt om til kommunen endnu en gang, om at vi har stærkt brug for pengene, hvis vi vil fortsætte som klub. Det betyder, at vi nu er røget over i den store pulje.

Der bliver i disse dage forhandlet på byrådet, og vi lægger til at skulle få penge til ny stald i 2023/2024. Det betyder, at Vindinge Rideklub er i akut fare for nedlukning, hvis vi ikke kan få rykket ombygningen frem i budgettet.


Vindinge Rideklub, Pernille Kaudi    Kontakt forfatteren af dette andragende