FORBYD ISLAM I DANMARK.

Quoted post


Gæst

#12

2015-10-04 16:41

Jeg er MEGET urolig for denne massive indvandring af folk, som er åbenlyst erklærer at de er imod demokrati, ytringsfrihed, religionsfrihed, ligestilling af kønnene, samt ønsker en en Islamisk Stat, altså et kalifat, hvor kaliffen er livslang regent og hvor Sarihaloven gælder og det er jo ikke nogen hemmelighed, hver fradag under fredags bønnen i disse snart mange moskeer der skyder op, som paddehatte i Danmark, bliver der prædiket om at det er Koranen, der skal gælde i Danmark og en af disse Imamer har ligefrem offentligt gået frem med et krav om zoner i Danmark, hvor sarihaloven skal gælde :( :(

Svar

farmor

#184 Re:

2016-04-17 14:47:19

#12: -  

 Og med god  grund . Om ikke længe vil vi  blive flygtninge , pisket og stenet og det der er værre, når vores lille Danmark bliver helt overtaget af muslimer. Håber mine børn og børnebørn er rustet, til at klare den mega svære opgave det bliver.

SafveVíkingr-empire

#210 Re: FORDøNSKHEDENorrønsKarlmarUnioNu

2019-11-12 15:21:02

#12: -  

Nej. De erklære de er racister, terrorister, sindsforvirrede, grådige, meget, meget syge folk, se Dominik Tarczynski og Orbán siger om det, lmao.

Vi kunne godt bruge en ny Ragnar Lodbrók heroppe i det old-Dønske, behøver ikke disse sugar-coated terrorotter fra ørkenen og neoliberalismen, sjovt vi sender vores militær derned når vi sender alle dem herop, virker som en udskiftnings-plan, meget ond.

Hvis vi mangler arbejds-krafter kan vi vel producere dem selv!