Remove Bengt Holst From Copenhagen Zoo

Quoted post

Anti-inkvisitoren

#596 Re: Re: Re:

2014-02-23 18:46

#592: Asia - Re: Re: "Nå, nu er personen jo ikke en heks" - "en ordentlig røvfuld"

Endnu en voldelig pacifist, og uvidende.

Udtrykket "heksejagt" bruges i det danske sprog om situationer, hvor en eller flere personer forfølges fysisk eller verbalt af nogen, der har en anden mening end dem. De, som vil have en dygtig biolog afskediget, fordi de ikke bifalder hans videnskabeligt velbegrundede beslutninger, er sølle individer.

Resten af dit skribleri er også tåbeligt.

Svar

donna
Gæst

#598 Re: Re: Re: Re:

2014-02-24 00:05:19

#596: Anti-inkvisitoren - Re: Re: Re:

Voldelig pacifist, ja den er knippel-god!

Er du så ikke-voldelig voldsudøver, hallo; har du som er så 'dygtig' udi det danske sprog aldrig hørt om ironi & sarkasme?

Nej selvfølgelig ikke, for kolde & kyniske personer fatter ikke deslige, og ved åbenbart heller ikke hvordan ordet 'heksejagt' er opstået i vort sprog!

Så du kan så sandelig selv være en sølle, uvidende tåbe!

- skønt sådanne prædikater ville jeg dog som regel ikke sætte på personer jeg kun kender fra nogle indlæg her, men du er måske fjenden selv eller en af hans håndlangere; eller identisk med en anden her som påstår han er så meget natur-menneske-kender, at han kun er i stand til at handle og leve ifølge sit instinkt! Tak for kaffe, forstår da at konen, kæresten eller elskerinden er flygtet fra sådan et instinktuel overmenneske! Men han er nok bare en Varulv i fårepels!

Måske nogen skulle tage og læse Friedrich Nietzsche: 'Kamelen, Løven & Hjulet' ville være egnet;

- iøvrigt synes en del indlæg & kommentarer i dette forum som værende forfattet af Nynazister; og virkelig sært, at det er dem, som IKKE føler sig foranlediget til at skrive under, men som synes alle underskriverne er enten tabere, tåber, 'asiater' eller det der er værre!

OVERMENNESKER - MAGTMENNESKER  uden empati, moral og retfærdighedssans, - fortsat god jagt/heksejagt på de "stakler" der har en anden menings- & livsopfattelse end jer!