Remove Bengt Holst From Copenhagen Zoo

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Remove Bengt Holst From Copenhagen Zoo.


Gæst

#576

2014-02-16 22:15

Mit dem sollte man das gleiche machen!!!!!
Mörder!!!!

Gæst

#577

2014-02-17 10:46

Burde han ikke også fjernes fra posten som formand for dyreetisk råd?

Gæst

#578 Re:

2014-02-18 14:52

#4: Christina Grynderup -

Christina Grynderup
Underskriftindsamleren

2014-02-09 12:12

Del del del
********************************************
I er fanden mig, til at brække sig over, få da et liv!

Gæst

#579 Re: Re:

2014-02-18 14:55

#556: Naturkenderen - Re:

#551: Margrethe - "Og jeg sætter ikke mine ben der igen."

Tak, Margrethe, så bliver der bedre plads til os normale mennesker.

 

FEDEST! Thumbs UP!


Gæst

#580

2014-02-18 16:47


Gæst

#581 Re:

2014-02-18 19:03

#51: -  

 Så søgeligt med alle de folk der lider i nord korea

Og alle de grise du spiser 


Gæst

#582 Re: Re:

2014-02-18 22:32

#581: - Re:

Rejs du bare over og prøv om du kan hjælpe folk i NordKorea; du ville ende med at blive spist!

Ja, svin æder andre svin, men du ved da ikke noget om hvad andre mennesker spiser nu om dage; de fleste spiser da ikke de dyrplagede grise fra disse fabriksstalde, kødet er jo fyldt med medicin og intet værd!

Men vi kunne jo sende alt det overskudskød vi har her i landet over til de sultende i NordKorea; de ville være taknemlige for det, fordi de ikke har fået kød i årevis; se det ville give mening!


Gæst

#583 Re: Re: Re:

2014-02-19 00:38

#582: - Re: Re:

Gad vide hvad der egentlig sker med alt det dyrplaget medicinfyldt grisekød der bliver solgt i danske supermarkeder hver eneste dag. I langt større mængder end økologisk kød. Jeg kan jo forstå at det jo ikke bliver spist, så gad vide hvad folk bruger det til?


Gæst

#584

2014-02-19 10:01

Bengt Holst is a true pshyopath.He has no respect of live and no respect of the feelings of many thousand peoples who want to save Marius.
He looks like the nazi doctor Josef Mengele.

Gæst

#585 Re: Re: Re: Re:

2014-02-19 14:46

#583: - Re: Re: Re:

Ja, måske fodrer folk deres hunde med det, eller jeg kan jo forstå at du nok køber det, men jeg kan love dig at vi er mange som ikke længere bruger penge på den slags; med de 80-120 gram kød en voksen person har behov for dagligt har de fleste vel råd til at købe ØKO og FRILAND, som også smager bedre iøvrigt, og endelig er der også mange som lever som vegetar eller veganer; proteinbehovet kan sagtens dækkes gennem nødder, mandler, avocado etc.

Så vidt jeg ved er mennesker da ikke skabt som rovdyr, vi har da ikke rovdyr-tandsæt, og vor fordøjelse har ikke for godt af kød i det hele taget!


Gæst

#586 er en giraf mere vær end en gris eller ko?

2014-02-19 18:56

donna

#587

2014-02-19 21:25

NOTAT/SVAR til flere indlæg her:

Nej vi behøver ikke at være vegetarer, en GIRAF er ikke et brugsdyr i DK, så man kan ikke sammenligne med disse, grise, køer og kyllinger, som konsumeres her i landet. Dog er vi mange, som vælger at forbruge kød fra økologiske og frie opdræt, da de fleste her i landet ikke kan undgå at se at dyrene fra fabriks-landbrugene ikke behandles ordentligt og derfor ikke er værd at smage på. Og selvfølgelig bør en hver dansker påvirke samfundet og fødevareministeren til at lovgive for ordentlig behandling af alle brugsdyr i dette land. Vegetar eller ej, vi køber vel også et par sko af læder en gang imellem?!

Girafsagen drejer sig om noget andet som mange måske slet ikke har åbnet øjnene for, nemlig at Zoo avler dyreunger for senere at fodre dem til rovdyrene, selvfølgelig for at spare penge til køb af kød fra slagteren; og ofte avles ungerne også for at de senere skal bruges til forsøg ligesom det er tilfældet med giraffen her; hans organer blev sendt videre til forskellige institutioner i andre lande. Zoo-direktøren, som jo kalder sig videnskabsmand, er mest interesseret i videnskab og er på et andet plan ligeglad med dyret som levende individ, han har vist sig kold og kynisk og uden empati for et smukt, ungt og raskt dyr, som han blot kunne have ladet kastrere, så ville den kunne begå sig i flokken fremover!

Alle mennesker og dyr har vel en RET til LIVET!!! Desuden havde Bengt Holst og hans håndlanger (dyrlæge?) ikke behøvet at lave sessionen til en MAKABER HAPPENING !!! Med børn helt ned til børnehavealderen inviteret til at overvære partering etc. under håndlangerens nedladende optræden med hvordan han havde lokket og skudt alle børns ven Marius!!! Både direktøren og hans håndlanger burde være klogere, i hvert fald direktørens uddannelse taget i betragtning! Vi er rigtig mange der bad for dyrets liv, nogle ville endda donere større pengebeløb til giraffens videre tilværelse i Zoo etc. Men direktøren gad ikke høre på disse mennesker, selv om mange af dem er Zoo's egne besøgende, nej -- han skulle bare gennemtrumfe sin vilje; direktøren har vist at han er et magtmenneske uden empati og etik for dyrene, og derfor er han ikke pladsen værdig og burde selv tage konsekvensen og overlade vagten til en anden person med hjertet på rette sted!!! 30 år i samme job må også være tilstrækkeligt, når man ikke følger med tiden; og der blæser nye vinde, mange ønsker i dag at zoologiske haver skal afvikles fordi dyrene ikke lever normale liv og tilsyneladende også misbruges; man kunne starte med at sende løverne og andre rovdyr tilbage til savannen, så skal man da ikke skaffe hjemmeavlet foder til dem! Rovdyrene er for mange årtier siden blevet forbudt i Cirkus, så derfor etc.

Hans Engell på Ekstrabladet har for en uge siden udtalt og skrevet sin holdning til sagen, bl.a. om at eksotiske dyr i ZOO fortjener en særlig respekt og varetagelse! Jeg tilslutter mig helt hans udsagn!

Hans Engell, du er et rigtig mandfolk, der tør vise, at der findes mennesker af hankøn med følelser, moral og etik, lykkeligvis og TAK for det!

Se Ekstrabladet fra torsdag 13/2

Your mother

#588 Re:

2014-02-21 19:57

Kødkasteren

#589 Re: Re: Re: Re:

2014-02-21 19:59

#583: - Re: Re: Re: Jeg kan jo forstå at det jo ikke bliver spist, så gad vide hvad folk bruger det til?

Jo, altså, køberne kaster kødet op i luften.

Det som bliver deroppe lader de være, det som falder ned, spiser de :-)

Anti-inkvisitoren

#590 Re:

2014-02-21 20:06

#577: Burde han ikke også fjernes fra posten som formand for dyreetisk råd? -

Denne afstemning er en af de mest syge former for heksejagt, jeg har set i Danmark; Den Spanske Inkvisition ville have været stolt over at lægge navn til den

- man bemærker dog, at ca. halvdelen af stemmerne kommer fra Asien.


Gæst

#591 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-21 22:12

#585: - Re: Re: Re: Re:

Jeg køber aldrig dansk kød for jeg bor i Vest Afrika. Her er økologibølgen ikke helt slået igennem endnu. Der er heller ikke mange vegetarer. Til gengæld køber folk ikke meget kød for det er nemlig meget dyrt (selv efter danske forhold) og dårligt (Efter danske forhold)

Men de fleste er nu glade for at få kød, for det er et rigtigt godt proteintilskud hvilket er vigtigt for ikke af dø af protein mangel når nu ens hovedføde er Kassava.

Men alle mine venner er meget misundelige på det billige svinekød af meget høj kvalitet man kan købe i mit hjemland Danmark. En sådan effektiv fødevareproduktion er noget de ville ønske de havde.

Asia

#592 Re: Re:

2014-02-21 22:22

#590: Anti-inkvisitoren - Re:

Nå, nu er personen jo ikke en heks, men til gengæld et hankøns - UDYR, og ingen har vel truet med at han skulle på bålet, men en ordentlig røvfuld, så hans bagdel bliver lige så rød som den største hanbavians, kunne mange vel unde HAM, SOM IKKE UNDEDE GIRAFFEN DENS LIV !!!

Det er fantastisk så mange 'knold-jyder' og andet "godtfolk", som tror de har eneret på alle sandhederne her i livet, hvorfor overhovedet kommentere når I ikke fatter en skid af det hele, gå dog ud i jeres svinefabrikker og for en enkelt gangs skyld 'klø grisemoren bag ørerne', så den stakkel én eneste gang skulle ha' lov at føle lidt medfølelse inden den ender som flæskesteg for nogle andre frådende "svin"!

donna

#593 Re: Anklager før fakta - dårlig kombi!

2014-02-21 22:48

#492: Maja - Anklager før fakta - dårlig kombi!

Jeg forstår at du går ind for/er tilhænger af FORSØGSDYR/guinea pigs!

Her i landet, gamle Danmark, er vi mange indvånere, der er modstandere af opdræt og anvendelse af forsøgsdyr, idet det ikke kan forsvares etisk; i stedet kan man anvende vævskulturer!

Carsten Cederholm

#594 Prøv at sætte jer ind i tingene

2014-02-23 11:39

Prøv at sætte jer ind i tingene inden i starter en underskrifindsamling!
donna

#595 Re: Prøv at sætte jer ind i tingene

2014-02-23 17:24

#594: Carsten Cederholm - Prøv at sætte jer ind i tingene

Det kan jeg love dig at alle har gjort, men for nogen mennesker tæller moral og etik, retfærdighed etc. mest i denne verden;

de fleste (forhåbentlig) vil livet og det gode både for mennesker og dyr, af alle racer.

Men desværre findes der for mange som kun spekulerer i profit, forskning og videnskab på trods af ofrene, og disse

magtmennesker, som åbenbart mener de har retten til at sætte kursen og bestemme over alt & alle, tror jeg at vi er

mange, der er ved at være trætte af.

Mange har vel indset at MAGTGALSKABEN er grobunden for ONDSKABEN på vores planet, nævn blot religionskrige, borgerkrige, kampen om råvarer, atomvåben etc.

 

MAGTGALSKAB & ONDSKAB er en meget dårlig kombination, så absolut af det onde!

I stedet for at højne 'det onde' i vor fælles verden   -   burde vi forsøge at højne 'det gode'

hvem kan dog være uenig i dette?

(en biting: - I- om personer skrives med stort, you know)

NB har du læst indlæg #567

Anti-inkvisitoren

#596 Re: Re: Re:

2014-02-23 18:46

#592: Asia - Re: Re: "Nå, nu er personen jo ikke en heks" - "en ordentlig røvfuld"

Endnu en voldelig pacifist, og uvidende.

Udtrykket "heksejagt" bruges i det danske sprog om situationer, hvor en eller flere personer forfølges fysisk eller verbalt af nogen, der har en anden mening end dem. De, som vil have en dygtig biolog afskediget, fordi de ikke bifalder hans videnskabeligt velbegrundede beslutninger, er sølle individer.

Resten af dit skribleri er også tåbeligt.

Dunkeren

#597 Re: Prøv at sætte jer ind i tingene

2014-02-23 18:47

donna
Gæst

#598 Re: Re: Re: Re:

2014-02-24 00:05

#596: Anti-inkvisitoren - Re: Re: Re:

Voldelig pacifist, ja den er knippel-god!

Er du så ikke-voldelig voldsudøver, hallo; har du som er så 'dygtig' udi det danske sprog aldrig hørt om ironi & sarkasme?

Nej selvfølgelig ikke, for kolde & kyniske personer fatter ikke deslige, og ved åbenbart heller ikke hvordan ordet 'heksejagt' er opstået i vort sprog!

Så du kan så sandelig selv være en sølle, uvidende tåbe!

- skønt sådanne prædikater ville jeg dog som regel ikke sætte på personer jeg kun kender fra nogle indlæg her, men du er måske fjenden selv eller en af hans håndlangere; eller identisk med en anden her som påstår han er så meget natur-menneske-kender, at han kun er i stand til at handle og leve ifølge sit instinkt! Tak for kaffe, forstår da at konen, kæresten eller elskerinden er flygtet fra sådan et instinktuel overmenneske! Men han er nok bare en Varulv i fårepels!

Måske nogen skulle tage og læse Friedrich Nietzsche: 'Kamelen, Løven & Hjulet' ville være egnet;

- iøvrigt synes en del indlæg & kommentarer i dette forum som værende forfattet af Nynazister; og virkelig sært, at det er dem, som IKKE føler sig foranlediget til at skrive under, men som synes alle underskriverne er enten tabere, tåber, 'asiater' eller det der er værre!

OVERMENNESKER - MAGTMENNESKER  uden empati, moral og retfærdighedssans, - fortsat god jagt/heksejagt på de "stakler" der har en anden menings- & livsopfattelse end jer!

 

 

 

 

Anti-inkvisitoren

#599 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-26 01:57

#598: donna - Re: Re: Re: Re: "Så du kan så sandelig selv være en sølle, uvidende tåbe! ... forstår da at konen, kæresten eller elskerinden er flygtet ..."

Klassisk tabersprog.

Du har erkendt at du har taget fejl ved at deltage i en brutal heksejagt på et menneske, som udfører sit arbejde efter bedste videnskabelige retningslinjer.

Ikke overraskende er du for ringe et menneske til at indrømme det, og nu plaprer du sølle verbale angreb på den, som har fået dig til at indse fejlen.

Du skal nok blive til ingenting her i tilværelsen.


Gæst

#600

2014-02-26 19:10

Jeg er ikke enig i jeres projekt, denne underskriftindsamling, som jeg finder direkte usmageligt!
Jeg finder på grundlag af hvad jeg har oplevet gennem pressen at hans er aldeles kompetent i sit job.