Remove Bengt Holst From Copenhagen Zoo

Quoted post

Naturkenderen

#516 Fantastisk!

2014-02-12 19:49

Flere end 6.500 som helt har sluppet forbindelsen med virkeligheden.

Hver eneste dag bliver millioner af dyr dræbt af andre dyr, en grusom død, hvor de bliver bidt, sønderrevet og flået - ingen reaktion.

Når et af dyrene så har et navn, går storbytosserne helt over gevind.

Er et dyr med navn mere dødt end et dyr uden navn?

 

Endnu et girafmord, denne gang i Serengeti

http://heltnormalt.dk/img/nations_eye/2014/02/12/142259.jpg

Lad os starte en underskriftsindsamling som går på at afskedige løver.

Svar


Gæst

#517 Re: Fantastisk!

2014-02-12 20:09:34


Gæst

#523 Re: Fantastisk!

2014-02-12 21:16:17

#516: Naturkenderen - Fantastisk!

Du er knap værd at svare, men forstå dog, at de vilde dyr på savannen har ikke anden mulighed for føde, de er født og opdraget til at dræbe for at overleve, altså nærmest kodet til det. Men vi er mennesker og er ikke kodet til det, vi var det nok i tidernes morgen men er det ikke mere; og denne sag er en helt anden boldgade, det drejer som om nødvendigheden af det der skete; det var komplet unødvendigt, mange andre Zoo var parat til at tage over men fik nej med forfejlede argumenter, og giraffen var jo blevet folks kæledægge; du ta'r da heller ikke et kæledyr fra dit barn og vrider halsen om på det, mens barnet er tilskuer, eller det gør du måske fordi du enten er landsbytosse eller bondeknold, lysten jæger eller what ever! Altsammen noget du er oplært til, har tilegnet dig, du er aldrig fra naturens side blevet kodet til det! Ja, det sidste her er bare svar på tiltale!

Og selvom vi alle stammer fra naturen er der trods alt forskel på dyr og mennesker; vi mennesker har muligheden for at vælge, også at vælge det GODE frem for det ONDE! Jeg synes vor verden trænger til at så mange som muligt vælger det gode til those days, og giraffens overmennesker valgte desværre den onde udvej, selvom de påstår det ikke var med den gode vilje, hvis fandens vilje var det da?????????