Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Quoted post


Gæst

#12130 Re: Re: Re: Re:

2014-01-30 20:37

#12105: - Re: Re: Re:

Overvejet at en familie på 5 ...2 voksne 3 børn ...alle i 2014 er på nettet facebook osv osv alle har en mail adresse...spil nu ikke så uviden ...skal det nu også udstilles som en grinagtig farce ..at man på Christiansborg sidder og griner af 180000 underskrifter reelt kan være 80999 istedet for.

Vi taler jo ikke om at NEMID er brugt som id at der reelt kun juridisk er EN person ! folk kan jo også sidde på jobbet bruge job mail ..alt kan bruges husk nu mange har læst om Goldman Sachs register [sat sig ind i deres livsmønster så lidt ideer kan der jo hoppe over i kurven]

Heller være en dreven røvhul end en blottet dum nar :)

 

Bare det at man stiller underskrift starten et så simpel spørgsmål som er der indtægter på dette her site og hvad går pengene til ..."SLETTES" så er man sgu ikke bedre end de røvhuller Goldman Sachs mf. Man er rent ud sagt total til grin det står jeg ved! Og man skal ikke bruge mig som narhat her.

Svar


Gæst

#12131 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-30 20:51:46

#12130: - Re: Re: Re: Re:

Jeg har også hørt at månen er lavet af ost og at sølvpapirshatte beskytter mod de farlige stråler!

Uvidende pøbelelement

#12221 Hvem er idioter???

2014-01-31 12:27:04

#12130: - Re: Re: Re: Re:

Måske skulle du bare selv lade være at udstille dig selv som narrehat i dette forum. Det er mindre pinligt at stille spørgsmål vedrørende sidens brug af reklameindtægter, end det er at svine dem som spørger.

Og jeg er flintrende ligeglad, om politikerne prøver at latterliggøre eller bagatellisere den folkelige modstand. I Debatten i går på DR2 kunne man høre en kvindelig politiker sige, at sålænge vi bare har aktiemajoriteten, så kan vi jo sælge 49 procent af aktierne uden problemer.

Og en tidligere fagforeningskvinde mente, at man ved underskriftsindsamlinger som denne lige burde stille 5 spørgsmål vedrørende emnet, så folk kunne teste om de overhovedet vidste, hvad de skrev under på. Et retorisk kneb, der allerede var nået ud på Politikens debatsider i går eftermiddags.

Men hvis man som politiker ikke aner, at GS har fået magtbeføjelser, der langt overskrider den magt, der normalt ville være fulgt med 19 procent af aktierne, så er det vist politikerne man skulle have stillet de 5 basale spørgsmål, før de gik ind og stemte for aftalen i folketinget. Og kunne de ikke svare, så måtte de ikke stemme med de store konsekvenser, det har for landet.

Ikke en gang et forslag om at udsætte afstemningen, så man kunne sætte sig grundigere ind i aftalen, og se om der var alternative finansieringsmuligheder kunne man blive enige om.

Og hvorfor dette hastværk?

Med overvejende sandsynlighed for at lukke munden på modstanden, og for at oplysninger om at USA ikke længere vil tillade investeringsbanker at eje aktier i energiforsyningen ikke skulle få de mere intelligente typer blandt landets politikere til at slå bak.

Historien vil vise, at idioterne ikke var dem, der var modstandere at at indlade sig med anløbne typer som Goldman Sachs. Den eneste forskel på dem og mafiaen e,r at de har bedre advokater.

Og så kan politikerne bagatellisere modstanderne og kalde os alle sammen for uvidende pøbel, der handler i deres følelsers vold uden at kende helt basale facts, altsammen fordi vi er en flok nationalister, der sidder der i kolonihaven med Dannebrog vajende i baggrunden, og ikke fatter at vi lever i en global verden.

HVis man har brug for at karakterisere næsten 200.000 danskere som uvidende idioter, fordi de er modstandere af en politisk dagsorden, så er man selv alvorligt i bekneb for fornuftsbaserede argumenter.