Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Quoted post

Træt af spin

#11619 Re: Her sidder gode spinfolk og snakker med, tak for det

2014-01-29 23:55

#11502: - Her sidder gode spinfolk og snakker med, tak for det

Tak for hvad???

 

Spin er at komme glasur på en lort, og fortælle befolkningen at det er en kage.

Politik er blevet et stort teaterstykke pga. de overbetalte lystløgnere. Der er ingen substans, ingen argumenter, ingen værdier, ingen basal viden. Når en politiker taler foran kameraerne i dag er det for at gentage og gentage de samme 5 sætninger om og om igen, for hvis man gentager en løgn længe nok, ender det med at blive accepteret som en sandhed.

Christiansborgpolitikernes spindoktorer får,  hvad der svarer til en ministerløn for at få politikernes projekter til at tage sig tilforladelige ud i befolkningens øjne, en million om året for at fodre deres minister med de der sætninger, der skal gentages i båndsløjfe til en ny sag dukker op.

Jeg er træt ind i marven af spinløgne og politikere, som ikke er i stand til at argumentere selvstændigt for en sag. Politikere der opfører sig som stemmekvæg eller robotter, når de brutalt tromler enhver modstand ned med et stort PRsmil.

Jeg tror fanden, de var nødt til at forringe mulighederne for aktindsigt. Demokrati, dialog, befolkningens viden om og indflydelse på den førte politik er simpelthen for besværligt og tidskrævende for en moderne politiker.  Det er åbenbart direkte uønskværdigt, hvis alle mulige ligegyldige borgere konstant skal blande sig,  i hvad der foregår i deres land. Borgere skal bare stemme hvert 4. år, betale deres skat og ellers blande sig uden om, hvad de kloge hoveder går og finder på.

Den nye offentlighedslov giver heller ikke mulighed for at søge aktindsigt i, hvad der foregår i DONG, hvilket ellers var meningen før loven trådte i kraft ved nytåret.

Bliver aftalen med Goldman Sachs til noget vil Dong få sølle 50 millioner til havvindmøller. Det er formentlig mindre, end hvad der vil blive brugt på bonusser til de i forvejen overbetalte og uduelige ledere. Ca 30 mill til Dong's formand og op til 3 mill. pr. næse til en længere række af højstående medarbejdere. Det sætter viljen til grøn energi lidt i perspektiv.

 

 

Svar


Gæst

#11622 Så var der bid igen, skønt :)

2014-01-29 23:57:07


Gæst

#11626 Re: Re: Her sidder gode spinfolk og snakker med, tak for det

2014-01-29 23:59:32

#11619: Træt af spin - Re: Her sidder gode spinfolk og snakker med, tak for det

Super, og super du også satte aktindsigt ind her, for hvor passer det godt sammen!