Udskriv Folketingsvalg nu!

Quoted post


Gæst

#13 Re: Ommer!

2014-01-29 12:53

Svar


Gæst

#67 Re: Re: Ommer!

2014-02-05 01:27:17

#13: - Re: Ommer! 

 Dommedag ER meget nær,- tiden er ved at udrinde, men ingen ved det!

Mennesker opdeles i klasser,- sorteres alt efter lærdom, og gerninger.

Det kommer som en bombe,- og fortsætter til det er slut med denne Tidsalder: SLUT med politikere, embedsmænd, osv..-pengesystemer, ALLE offentlige systemer, industri, bygninger, samt ALT hvad der er baseret på Mørket falder sammen, eller forsvinder helt,- alle, der ikke vil følge Lyset, må tage konsekvensen deraf!

NU er det Planeten Jorden, der tager over,- ikke mennesket mere,- nogensinde,- de vil nu få deres første store opdragelse,- og når det begynder, er der intet, der kan stoppe det!

Lyse mennesker kan endelig få deres frihed tilbage,- som de i realiteten aldrig har haft før!

Jorden skal op på et højere plan- et stort Skift fra 3,Plan- til 5. . Plan.  Den har befundet sig på 3. Plan siden Syndfloden,- og har siden dengang heddet Universets Børnehave,- et sted, hvor man ikke kan lære, andet end komme galt afsted,- hvilket også er en form for lærdom/erfaring!

Nu bliver Jorden befriet for tyrranniet, fra Mørket, samt Mørke menneskers ødelæggelser og forurening, og misbrug af den,- Sandheden er den, at Planeten er meget tæt på at dø, - det må ikke ske, og derfor denne store, fantastiske Plan, fra Interplanetarisk side!

Når dagen oprinder, vil INTET mere blive som før,- nogensinde i al Evighed!

Jorden vil igen blive en del af hele Universet, som den i over 6.000 år har været ekskluderet fra,- p.gr. af at menneskene skulle lære om det vanskelige liv,- for at komme videre i deres Udvikling,- for at Lære, samt forstå,-  og at erfare alt i livet og dermed udvikling,- er det vigtigste!

Har man overgivet sig til Mørket,- lavet kontrakter, eller lign.- og ikke ønsker at ændre sig,- går man tilbage i udviklingen,- og må i bedste fald begynde helt forfra!

Men det er der også lærdom i,- nogle mennesker lærer ikke så hurtigt som andre,- men ALLE mennesker når op til det plan, hvor de har lært og erfaret ALT, - og ikke behøver at inkarnere her mere,- og efter bestået eksamen i Universets Centrum

er de blevet HELE mennesker,- d.v.s. de får en Interplanetarisk krop, der lever evigt,- bor på en evig planet,- og får i belønning et Interpl.  Lysfartøj, der er levende, og holder evigt.

Man kan nu færdes overalt i Universet, besøge venner og familie fra Lyset, samt deltage i forskellige opgaver sammen med Det Interplanetariske Broderskab.

Det er det RIGTIGE og VIRKELIGE LIV!

Dette er Interplanetarisk viden, og er 100 % Sandhed!

 
Facebook