Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Quoted post


Gæst

#71 Re: Dongedag for grøn omstilling.

2014-01-19 21:54

#1: Frej Schmedes - Dongedag for grøn omstilling.

Glem alt om rød og blå blok! Det er ren illusion for at vi har noget at diskutere om indbyrdes. Demokratiet er dødt, du lever under totalitært kontrol!

Vi er et bundt slaver på samme niveau som vores forfædrere har været det - designet af forrædre af den nuværende elite. Søg og du skal finde!!

Alle I dejlige næstekærlige landsmænd, jeg ved at kærligheden ligger i os alle og den bliver undertrykt af økonomiens magt! Vi bliver født ind i en verden, hvor økonomien er omdrejningspunktet og ikke menneskeheden. Vi har alle troet at rød og/eller blå blok var svaret, men hvad er der sket? Hvor der er demokrati, er der penge. Hvor der er penge er der magt og grådighed.

Det er tid til en ny æra og et nyt styre, ellers er menneskets personlige frihed for evigt tabt!

Gør din medmenneskelige og moralske pligt; befri dig selv og dine medmennesker på denne planet! - Vi er alle de 99% - Kærlighed til menneskets overlevelse i frihed og harmoni.

Svar


Gæst

#4584 Re: Re: Dongedag for grøn omstilling.

2014-01-25 21:34:52

#71: - Re: Dongedag for grøn omstilling.

Tak for det du skrev, så rigtigt, så smuk.

Maria

ihm

#10076 Re: Re: Dongedag for grøn omstilling.

2014-01-28 18:57:06

#71: - Re: Dongedag for grøn omstilling.

Ja jeg mener også at demokratiet i Danmar er godt på vej til at forsvinde, da der måske bortset fra enhedslisten nu kun findes højreorienterede partier i folketinget og derfor må der nok nu være op mod en million borgere der ikke har noget parti at stemme på, ellers ville en sådan afskyelig aftale med en notorisk finansskurk aldrig komme på tale

Jesper Hansen

#12639 Re: Re: Dongedag for grøn omstilling.

2014-08-22 14:04:45

#71: - Re: Dongedag for grøn omstilling. 

Det er vi mange der har observeret, hvor sørgeligt det end må lyde. Lad os starte et parti, der har kærlighed til mennesket, og ikke pengene. Lever selv et liv uden mange penge, men med masser af kærlighed.