NEJ TAK til HPV-vacciner!!!

Quoted post


Gæst

#22 Re:

2013-08-24 13:43

#20: -

Kære Stig Gerdes.   :)

 

Tusind tak fordi du modet til - som den første i lægestanden - at træde frem for at få forbudt HPV-vacciner. Stærkt gået!

Også dejligt at du har skrevet et indlæg herinde.   :)  Forhåbentlig kan din indsats få endnu flere til at skrive under. Når vi har en praktiserende læges ord for at HPV-vacciner er dødsensfarlige, har det nok mere vægt end hvis jeg som ikke-lægeuddannet postulerer det. (Uanset hvor godt jeg end har sat mig ind i sagen...)

Jeg vil straks copy / paste dit indlæg til min profil på Facebook, samt i Facebook-gruppen "Sandheden om livmoderhalskræft vaccinen Gardasil".    :)

Har du i øvrigt selv en Facebook-profil? Har prøvet at søge dig derinde, men du dukker ikke op..... Jeg er interesseret i at kommunikere mere med dig om denne sag, så prøv evt. at finde mig på Facebook under aliaset Monika Birdie Hansen.   :)  På forhånd tak.     :)

Mange venlige hilsner fra Monika (stifteren af denne underskriftindsamling.)

 

 

 

Svar

Monika Fjeldmark Hansen
Underskriftindsamleren

#23 Re: Re:

2013-08-24 13:46:06

#22: - Re:

Heps, mig igen.....  :)  Jeg glemte at logge på. Argh...    :-/  Derfor mit indlæg ser ud til at være skrevet af en gæst.... Men det er altså mig der har skrevet det. He he....   :)

Mange hilsner fra Monika.     :) ***