Frifind Lars Bo Lomholt!

Samolite

/ #289 Godt gået Lars Bo Lomholt...

2013-02-01 21:52

Der var engang en meget klog mand (min mofar) der udtalte adskillige gange;
"Jo mere jeg lærer mennesket og dennes adfærd at kende - jo mere kommer jeg til at holde af min hund!"

Ja, denne citat kan du/I så tolke på som i lyster, men min morfars mening med denne sætning var at han oftes blev forarget over hvordan mennesket opfører sig - blot fordi man kan!

Det er utrolig trist at Lars Bo er sat i en situation nu hvor han risikerer alt, fordi han ville redde et andet væsens liv. Såvidt jeg har forstået på hele denne kedelig sag, så er Thor blevet angrebet af en anden løsgående hund hvorefter han reagerer ved at forsvare sig ved at bide/markere igen, fordi han selvsagt blevet forskrækket og overrumplet. Det er vel også en menneskelig reaktion, vi reagerer også ved at slå fra os, eller ringe efter politi mv. Den mulighed havde Thor ikke - han kan jo ikke snakke...

Thor har på ingen måde kunne forsvare eller forklare sig om det hændte, derfor er jeg så overvældende glad for at der findes personer som Lars Bo, som er villig til at stille op og forsvare den svagtstillede hund i en grotesk situation..

Et stort hjertvarmt tak fra mig (og min hund) til dig Lars Bo :)

Måske det var på sin plads at vedkommende med den løsgående hund stod frem og anerkendte sit ansvar i denne sag, for det er jo vedtaget at hunde skal føres i snor!!



Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...