STOP P-PILLERNE, FØR DE STOPPER DIG!


Gæst

/ #35

2012-08-01 11:07

Jeg synes nu det er rimelig åbenlyst, at hun ikke vil have p-pillerne afskaffet, men der i mod bare have skærpet opsynet med, hvem der får pillerne. Det er aldrig i nogen tilfælde i orden at give medicin ud, der kan have den bivirkning uden at tjekke op på det inden. Det er direkte uansvarligt og jeg havde faktisk ikke troet, at sådan noget kunne ske i et land som Danmark, med et så struktureret sundhedssystem.
Det kan godt være, at sandsynligheden for at få en blodprop er lille, men den er der! Og det er ikke så skide fedt, at have været den person der siger "Det sker nok ikke for mig" og senere sidde med en blodprop. Der er åbenbart ikke så lille en sandsynlighed for det, nu hvor vi i Danmark efterhånden har oplevet flere tilfælde på det.
En afskaffelse af p-pillen ville ikke kun være utrolig dumt, men også helt umuligt. Men lad os da starte med det tjek vi alle har ret til at få inden man begynder på p-piller. OG LÆS NU TEKSTEN inden i begynder at kommentere. Ingen mennesker fortjener at dø pga. kæmpe, åbenlyse fejltagelser fra politikerne og lægerne.