STOP Fleksjobreformen

Anne D. Hansen

/ #48 Re:

2012-03-04 22:16

#14: Den positive -

Men hvad nytter det hvis der ikke er noget de kan gøre,

du kan ikke tvinge en psykisk syg/handikappet til at arbejde, når den ramte ikke hverken kan overskue det eller det psykiske pres, hvis du følte et pres at bare 2 timers arbejde om dagen feks gjorde dig så psykisk ustabil at du tænker selvmorisk og selvskadende fordi du ikke kan, vil du så synes det er okay at tvinge en til at arbejde eller prøve når personen jo godt ved at han eller hun ikke kan ?

ville du ansætte en handikappet det bliver så hurtig frustreret over sit arbejde på rigtig kort tid at personen kan blive voldig og lade det gå udover andre fordi man ikke kan styre det fysisk og psykisk? ville du som chef tage ansvaret for at du pludseligt fik et skraldebang slag i ansigtet fordi den ramte/handikappede slog klik i hovedet fordi det er for meget for den person?.

 

Jeg kan ikke arbejde, hverken flex, konstanthjælpsmodtager eller fuldtidsjob, 
hvis jeg overhovedet kan falde i søvn om natten og ikke nok med det også kan vågne om morgenen,
og 3 tingen, selv kan finde ud at at tænke til at man skal i bad, gøre sig klar, uden at blive stresset og have en ødelagt dag nok til at man igen får nok i sit hoved og reagere voldsomt på andre?,
og ikke nok med det, så jeg transseksuel, skal jeg så tvinges til at gå i drenge/mandetøj hvis min psyke siger jeg er kvinde og med et handikap vil føle mig krænket stødt og frustreret hvis et andet menneske skal bestemme hvad køn jeg skal være på arbejdsmarkedet, når det bliver så psykisk at hvis nogen skulle gøre det at jeg ville være klar på at begå selvmord hvis man forhindrede mig i at gøre mig selv til et bedre menneske og kunne holde mig selv ud?.

Nu kan jeg ikke få førtidspension før jeg bliver 40?. skal jeg så leve af 6400 i kontanthjælp til jeg også bliver 30 fordi de også vil pille ved den alder af 25 op til 30?, vil de så også til at gøre kontanthjælpen mindre lønnet, skal jeg så som den ramte og svage i samfundet være tvunget til at leve af pasta hverdag i de næste 18år af mit liv fordi jeg ikke kan arbejde?.

jeg synes ikke reageringen har truffet nogen særlig god beslutning i det her overhovedet!!.
fordi hvis jeg taber mig så meget at jeg til sidst dør om 5-6 år fordi jeg ikke får mad, fordi der ikk er penge til det,
og fordi jeg er så syg at jeg ikke engang får lavet det? så kan man kun takke regeringen for det.
for de slår folk ihjel før eller siden, bare fordi der ikke er penge til det, hvorfor skal der gøres forskel på syge der ikke kan arbejde, og raske som kan!, en mand eller kvinde der ikke fejler noget kan SAGTENS gå ud og tjene en almindelig løn, det kan jeg ikke, så selvom danmark har for lidt penge, så lever de stadigvæk et bedre liv end jeg gør?,
jeg får ovenikøbet mindre penge at gøre for og leve for, jeg skal samtidigt bøvle med mit handikap og min psykiske sygdom og min kønsidentit ved siden af.
kan det virkelig passe at jeg skal tvinges i min tilstand?!. kan det virkelig passe jeg kun skal leve 5 år mere fordi man ikke vil give mig førtidspension nu?. for face it.. jeg overlever ikke samfundets regler nu, og det skræmmer mig at jeg som svagt menneske ikke har ret til at leve ligesom alle andre bare fordi jeg er handikappet og syg!!!.

 

Regeringen handler forkert! og jeg håber virkelig de åbner øjnene op en dag og laver om på det igen.
for ellers, lever jeg nok kun 5-7 år endnu, hvis jeg ikke har begået selvmord inden.