Jeg vil også stemme om EU!

Lene Kjøller

/ #210 Appel til Regeringen

2016-06-04 21:09

Da EU har ændret sig fra at være en handelsorganisation til at være en Union, der griber ind i andre landes regler og bestemmelser samt fratager den almindelige borger fra at tage hånd om eget liv, så beder jeg hermed den danske Regering om, at vi må få en Folkeafstemning om medlemsskabet, idet jeg mener vort alm. folkedemokrati er i fare.

Jeg er en helt almindelig dansker, men har aldrig syntes det var en god idé at lægge alt i en Union, der for det første var stendød og senere fejet ind under gulvtæppet, så som dansk borger synes jeg vi fortjener bedre end at skulle stemme nej til Europol, som alle sikkert havde kunnet stemme ja til uden så megen tøven, selvom der også er fejl der, men at skulle stemme om det og samtidig overgive magt til nogle Folketingspolitikere, der ikke er bedre uddannede end jeg selv og hvor mange ikke har rejst som jeg selv, så syntes jeg det var et "gedigent Misk-Mask" vi skulle stemme om og derfor blvev det NEJ.

EU er meget lidt synlig for den danske befolkning og kun fordi jeg er medlem af Folkebevægelsen og læser andet end Pol. og Berl., så ved jeg meget, meget mere om, hvad der sker i EU end mange alm. danskere.

Jeg synes det er på tide, at vi også får lov som befolkning at få oplysning om, hvad EU egentlig er for en størrelse, at vi får lov at stemme som Storbrittannien, som måske stemmmer? Ja det ser vi efter d. 23. juni.

At vore politikere siger, det bliver svært at få os i Europol, fint, så meddeler vi bare ikke tyskrene, når der kommer skurke herfra på vej til Tyskland og måske kommer de fra Sverige osv., osv.

Europol har brug for DK, som vi har brug for andre lande osv., så lad være med alt det EU-fis, hvor det er meget, meget vanskeligt, for hvis det er det, så kan vi jo skrotte samarbejdet i EU, måske ikke alt på en studs, men det er DET vi har jer politikere til og ikke for at I skal reklamere for det ene eller det andet, bare gør jeres arbejde, for I gør det ikke godt nok som det ser ud idag.

 

Håber I tager jer sammen og ikke gør danskerne til skamme.

 

Med venlig hilsen

Lene Kjøller