STOP køb af kampfly for milliarder


Gæst

/ #195

2016-05-24 06:56

"Make peace not war". Hvornår lærer vi det? Måske nu, hvor jordkloden, vores eneste klode og eneste mulighed for liv, kalder på et globalt samarbejde og viser vi er et stort fællesskab. Krig giver ingen mening og er spild af tid. SPILD AF TID!
Hvorfor opstår krige? Største årsag er ulighed og uretfærdig fordeling af klodens goder. Vi er nu så rige i den vestlige verden, at vi sagtens kan undvære en masse, uden at miste livsglæde, livskvalitet. Vi kan jo starte med at undgå flere 'affaldsbjerge', overforbrug, fedme-problemer og andre livsstilssygdomme, fordi vi bliver overmætte, forspiste...
Ja, vi kan endda få et langt rigere liv med grøn livsstil, et liv, der bygger på samarbejde med resten af naturen, et liv, der husker vi selv er natur, og når vi dør, fortsætter vi et smukt, uendeligt og ufatteligt kredsløb. Død er en overgang, ikke noget endeligt ;o).
Men den natur er vi ved at ødelægge...Klimakrisen er bare et af tegnene!
Klimakrisen/naturkriserne er et kæmpe 'vink med en vognstang', ja hele kloden står og vinker ;o) Et kæmpestort globalt freds-projekt ;o) ;o)