Red Svendborgs skatescene

Ann Elton
Gæst

/ #18

2015-09-24 13:08

Jeg er i min dybeste fortvivelse over, at kommunen overhovedet overvejer, at rive prøveparken ned - og dermed lukker for skate-mulighederne i Svendborg (inde, såvel som ude)... Havnen har fået liv efter prøveparken kom op, familier samles i weekenderne og børnene leger, de unge hænger ud, nogle sidder i timer og kigger på de unge på ramperne og der er en utrolig lækker stemning!
De unge drenge/piger får mulighed for at udfordre kropsbevidsthed, fysiske udfoldelse og kan dyrke noget sammen.
De kan hænge ud og danne et sundt fællesskab! Et fællesskab som ikke foregår bag en skærm eller ved solo/partner sport fitness-centeret, som iøvrigt kan diskuteres om overhovedet er sundt for teenager...

Det må da være forældrenes ansvar, forældre til en teenager har et ansvar om at oplyse/opdrage de unge til, at de ikke skal ryge hash mm... (og det gør de helt sikkert de kære forældre <3)
IKKE kommunens, og slet ikke i form af, at rive noget så unikt som prøveparken ned af den grund.. Det er jo helt forrygt og giver absolut ingen mening!!!
Se mulighederne det skaber for Svendborgs unge i stedet for bagsiderne (som kan findes alle steder) og som formentlig slet ikke skabes af de unge skatere, som de skriver... Come one Svendborg - vi har sådan en fed by med så meget initiativ og en ungdom med et så lækkert arrangement, det er helt forkert at sætte en stopper for deres enormt givende motoriske udvikling, dyrkelse af et sundt fællesskab og ikke mindst muligheden for, at skabe en identitet gennem skatemiljøet... Forældrene/Vi har et ansvar, og hvis det er dem eller deres venner der råber om op om hash eller hvem pokker det nu er? ja så må dem der råber komme ind i kampen og bakke op om "skatesporten" ved at medvirke/udvikle og være medskabende til gode rammer for de unge på ramperne (og måske endda opdage, at det ikke er der problemet er) eller for folkeskoleelevner der sætter sig ned og ryger hash (who knows hvem det er?)...  
De unge skatere SKAL ikke straffes ved, at kommunen (eller hvem det er) vil lukker parkerne.. Jeg er totalt uforstående over, at det overhovedet kan komme på tale og jeg er rystet!
Ann Elton 42 66 13 55