Frigiv cannabis. Lad os nå over 50.000 underskrifter.


Gæst

/ #32

2015-08-14 14:38

Fordi Marihuana har stærke medicinsk virkning

Undertrykkelsen af denne medicinske viden er det mest negative aspekter marijuanaforbudet. Betingelser iskæmi eller lokal anæmi, oxidation i kroppen, aldersrelateret inflammation, svigt af immunsystemet, glaukom eller forhøjet tryk i øjnene, diabetes2, demens og skizofreni kan alle behandles med cannabinoider. Cannabis olie er også nyttigt, og har været anvendt mod hyperthyreoidisme.

Helbreder tyreose med cannabis olie
Oversigt over centrale områder for medicinsk cannabis

Kræft
Cannabinoider kan dræbe kræftceller, og dette er tydeligt vist i dyreforsøg.

Tourettes syndrom
Her er det vist betydelige reduktioner i symptomer i mange timer ved brug af cannabinoider.

Angreb af kramper, epilepsi
Marihuana har muskelafslappende effekt, og der er mange eksempler på mennesker med beslaglæggelse problemer kan arbejde bedre med brug af marihuana.

Migrene
Læger i Californien rapporterer, at flere hundrede tusinde er blevet behandlet med marihuana i tilfælde, hvor konventionel behandling ikke virker.

Glaukom
Behandling af glaukom eller forhøjet tryk i øjnene med hash er veldokumenteret, og har været meget effektiv og populær med glaukompatienter.

Multipel sclerose
Adskillige berømtheder i USA har haft en god effekt på multipel sklerose med hash, og det stopper de neurologiske virkninger og muskler kramper man har.

ADD og ADHD
Et veldokumenteret amerikansk undersøgelse har vist, at marihuana er en god erstatning for Ritalin og har ingen af de bivirkninger lægemidlet har.

Alzheimers
US Scripps Institute viste i 2006, at THC marihuana forhindrer Alzheimers ved at forhindre aflejringer i hjernen, der forårsager sygdommen.

Premenstrualt syndrom
Marihuana virker mod kramper og ubehag følgende præmenstruelle symptomer.