Lars Løkke Rasmussen bør gå af som STATSMINISTER Folket har talt


Gæst

/ #24

2015-08-08 13:30

Jeg underskrev denne indsamling, fordi jeg er skuffet over at vi i Danmark, ikke kan finde folk der er reelle og samvittighedsfulde nok, til at bestride et så vigtigt hverv, som minister for folket.

Med den sidste udvikling hvor vi har set den rigtig grimme politiker, rage til sig uden hensyn til logik, eller rimelighed. Må jeg tilkendegive min foragt og mistro til, at de, der sidder i tinget, er de rigtige for at skabe en udvikling og en velfærd, der er rimelig for folket - som det er nu ser det grimt ud for den murerarbejdsmand, jord og betonarbejder, sosu eller andre fysisk belastende stillinger - grænserne for revalidering og førtidspension er helt ude af proportioner med virkeligheden.

Må jeg også tilføje, at jeg selv har været svoren venstrevælger i rigtig mange år, så fik vi 10 år med venstre ved roret og det gik først ad h..... til, Klaus Hjort og Løkke forringede stort set alt, der med rimelighed kunne kaldes for velfærd - undtagen - for de, der havde nok i forvejen....!

Så fik en periode med de røde pampere ved roret, hvilket gav yderligere forringelser på alle fattiges levegrundlag - som om det ikke var ringe i forvejen, men de formåede virkelig at forringe vilkårene yderligere. Nu er vi så tilbage ved venstre igen - og lur mig, hvis ikke de gennemfører yderligere forringelser for de fattige og arbejdsløse, for de "er jo nogle dovne hunde" og vil ikke arbejde under urimelige vilkår. Når de så endelig finder et job - for de job der er, er ikke beregnet for at vi skal have dem, næ.... Hvis de kan få en indvandrer eller en på begrænset tid - løntilskud, eller praktik - og så kan de komme af med en igen uden de skal vente på at opsigelsesvarslet løber ud.

Hvor er den verden vi havde engang, hvor alle satte en ære i at være der for hinanden og det var en del af velfærden at man havde det godt og sikkerhedsnettet virkede, hvis man skulle være uheldig ikke at have noget job.