Lars Løkke Rasmussen bør gå af som STATSMINISTER Folket har talt

Ved hvad jeg stemmer

/ #17 I er da utrolige at høre på.

2015-08-08 01:30

 I lyder som en flok høns der pikker efter det samme stykke korn.
I vil af med Lars Lykke Rasmussen - Fint det er helt op til jer, det er jeres ret, og hvem ved - Måske er det ikke så ringe endda.
Men men men.
Der er ikke en eneste af jer som velbegrunder det. Der er ikke en eneste af jer som kommer med et fornuftigt bud på en kvalificeret afløser. 

Det var i bund og grund ikke en fløjtende skid bedre under Helle Thorning Schmidt. Hun lovede alverdens goder men endte ud med ikke at gøre en skid. Hvilket jo heller ikke er rigtigt, for hun formåede jo sammen med sin mand, at snøre skat og de danske skatteydere godt og grundigt.

Hvad enten det er rød eller blå legestue er det fuldstændig lige skidt, dog har vi historisk set altid under socialdemokratisk ledede regeringer, altid formået at få landet kørt enten ud over den økonomiske afgrund, eller meget tæt på, og hver gang er oprydningen altid blevet en borgerlig opgave, og hver gang er det lykkedes med et rigtig godt resultat, som en rød regering efterfølgende har ødslet væk.

Tænk før i brokker jer. Sæt jer for fanden da ind i hvad de forskellige politikere og partier siger, mener og står for. Og før i farer i blækhuset, er det måske værd at undersøge påstanden om, at LA faktisk er det mest seriøse parti i DK.
Alt hvad de har fremlagt ved de seneste 2 valg er gennemgået og gennemregnet af økonomiske eksperter, økonomi og finans ministerierne, som har givet dem ret i deres påstande, men er der et eneste af jer pap og brokhoveder der har gidet at sætte jer ind i hvad partierne går til valg på ?
Nej - Ikke en eneste. I går sgu hen og sætter jeres kryds hvor i traditionelt gør det - Uden at vide hvad ind i helvede i stemmer på.

Så i har lige nøjagtigt jer selv at takke for situationen som den er. Så  kan i råbe og skrige om underskrifts indsamlinger fra nu af og til næste jul. Jeg har ikke en skid respekt for jeres ideologi, så længe i ikke ved hvad i stemmer på og hvorfor.