Gør det lovligt igen at bytte plantefrø

Zenia.

/ #3 Hvorfor skal staten overhovedet bestemme

2015-02-01 14:22

abcdef abcdef

Det er formynderi ud over alle grænser, overhovedet at skulle gå ind og bestemme hvad den enkelte borger må og ikke må med at dyrke plantefrø.

Det er lige så tosset en regel som når myndigheder f.eks. skal bestemme om ekspedienten i en helsekost ikke må  henvise til overgangsalder i forbindelse med anbefaling af urter..

Her er det "forbudt" at bruge ordet Overgangsalder.. I stedet må man gerne bruge ordet: 50+

Ligeså er det med udrensning: Der må man heller ikke henvise til bestemte urter der går ind og renser forskellige organer ud.

Man må heller ikke bruge ordet: pollen og allergi og urter..

Det må gerne stå i nogle blade. En ekspedient i en helsekost, der har baggrundsviden og uddannelser inden for området, må bare ikke sige det, selvom kunden spørg!

Dette gøres udelukkende for at camouflere begreberne og gøre det svære for forbrugerne at benytte disse urter, og gøre det u- gennemsigtbart for dem..

Det samme sker der med regler som disse, så det ikke helt gøres ulovlig, men sætter det alligevel under administrative regler, der gør det restriktivt!

 

Derfor borgere, - vågn nu op... Det griber mere og mere om sig, med dine og mine menneskerettigheder.

Vi tror vi lever i et demokratisk land hvor værdier som frihed, lighed og ytringsfrihed, skulle være kendetegn og billetten til et sobert og sundt samfund.
Desværre viser det med eksempler som disse tiltag, at vi for alvor er på vej på en"glidebane", som kan udvikle sig til et samfund, vi ikke troede var muligt i vores vestlige kultur.