STOP køb af kampfly for milliarder

Pr_krig

/ #25 Stealth er er et fup nummer, op reklameret af lockhead martin !

2014-12-13 21:00

Der findes mange forskellige systemer der kan opfange joint strike figteren, stealth fly er blevet skudt ned før i historien. 

I 1999 i Serbien blev en F-117A skudt ned. Dette fly skulle være lige så usynlig som f-35'ern. Ifølge fortællingerne var det et Russisk anti luftskydts system kaldt S-125 neva, som er blevet brugt, systemet er blever produceret siden 60'erne. Der er tale om at der er en lang bølget radar med en lave frekvens der har opfanget det.  

IR/ infrarød sensor kan stealth flyet heller ikke gemme sig fra, det som man også kan bruge som varme søgende i missiler. 

Hvis ikke der opfundet et effiktivt AA våben mod F-35, så bliver det opfundet.                                      Der er jo penge i det, og Rusland sælger til alle, vi ved jo alle hvor ak47-kalashnikov kommer fra!

 

Den eneste grund til at politikerne føler sig tvunget til at købe F-35'ern, er på grund af det kombinere våben system den køre med, det forbinder resten af de allierede data fælles, det vil sige at de andres computer sytemer med information, om hvad der sker på slagmarken blive del fælles

Man behøver ikke et stealth fly for at sætte en computer i, det er fup, op er spild af resurser.

 

 

Jeg kan blive ved med at kritisere flyet, (lige som med apple) det er over reklameret !