Nej til områdeledelse i Næstved

inger

/ #5 Områdeledelse

2014-09-09 05:12

Kære politikkere.

 Jeg er slet ikke i tvivl om at jeres opgave er fyldt med udfordringer, for at få alle de økonomiske ender til at nå sammen.

Men når det er sagt, så må og skal der også gives rum og tid til at de sidste vedtagne ændringer skal komme til at fungere inden der laves ændringer igen. I oplever aldrig/ næsten aldrig resultaterne af vedtagne beslutninger inden der ændres igen.

Områdeledelse:  Størrre områder både geografisk og på enheder, personale og brugere giver mindre kendskab den enkelte enhed, ansatte og bruger. Dets længere der fra toppen til den enkelte ansatte, dets større risiko for at evner og kompetencer, initativ, resourcer og ikke mindst ansvarlighed fra de ansatte ikke bliver brugt til gavn for brugerne.

Lad nu alle implicerede få arbejdsro til at finde deres plads i den store udfordring det har været med folkeskole reformen, det stiller også krav til alle der har med børn/forældre at gøre inden folkeskolen, for de skal nu engang forberede børnene på folkeskolens nye krav, hvor inklusion og nye undervisnings /arbejdsmetoder er en del af hverdagen.

Dræb ikke ildsjælene og de fagligt dygtige der er blandt personalet.

De findes pas og plej dem, så kommer en del besparelser af sig selv, i form af mindre behov for alle de specielle opgaver, der skal særlige tiltag til og dermed bevillinger.

Glade medarbejdere der trives i deres job, yder mere, er mindre syge, bliver ikke stressede, bliver ikke nedslidt og dermed spares der andre steder i det offentlige.

En tidligere offentlig ansat der nu er i det private erhvervsliv.