afskaf pension til folketingsmedlemmer


Gæst

/ #1282 Svindlere

2014-02-24 17:11

Folkesocialisterne har støttet at den FORSIKRING som arbejdstagere tegnede med god dækning for mange år tilbage og som de aldrig har brugt en krone af, men betalt præmie til i årtier blev forringet af folkesocialisterne og de andre levebrødspolitikere på Borgen. Efterlønnen blev IGEN forringet på trods af mange års løfter fra de uærlige politikere på Borgen.

Nu har genierne på Borgen smidt 200.000 arbejdspladser ud af Danmark og dette har folkesocialisterne støttet alene fordi de kunne opnå pension og ministerbil.

Politikere som lyver og bedrager fortjener at blive dyppet i tjære og rullet i fjer før de bliver smidt ud af Folketinget. De danske politikere har aldrig væltet sig mere i penge og overforbrug selv mens de har krævet de svageste i samfundet betaler regningen for de tabte 200.000 arbejdspladser. SF har medvirket til dette og prøver nu at fralægge sig ansvaret. Det stinker ubehageligt i SF lige som i Socialdemokratiet, De Radikale, Venstre og hos de konservative.

200.000 arbejdspladser er tabt og politikernes fester stadig på borgernes regning. Der trænger virkeligt til nye politikere på Borgen.