afskaf pension til folketingsmedlemmer


Gæst

/ #1280 Ud med pamperne

2014-02-24 17:08

Rød stue gik til valg på løgn og bedrag. De radikale måtte blot æde det som S og SF havde aftalt - det blev fuldstændigt omvendt - S og SF måtte æde alt det som de radikale krævede.Fair Løsning blev til Fair Parodi og de radikale bestemte alt. Resultatet blev endnu flere fattigdomsflygtninge og en hær af tilrejsende kriminelle.

Regeringsgrundlaget var i direkte modstrid med det som SF havde lovet vælgerne at arbejde for inden valget.

Men ministerbilerne og pensionerne var så fristende for de grådige folkesocialister at løfterne til vælgerne blev skrottet.

Ussel mammon var fokus for folkesocialisterne som savlende kastede sig ind i bilerne og glemte alt om vælgerne. Nu husker vælgerne dette og så skal vælgerne glemme dette?

Folkesocialisterne fik lavet en anonym stikker linje så familie og venner kunne stikker anonymt lige som i det gamle STASI regime i DRR. Børn skulle stikke deres forældre til glæde for regimet.

Folkesocialisterne fik endda en ny rekord i grådighed da Jonas Dahl fik næsten to millioner i bonus som bandeleder for de kriminelle ansatte i SKAT som aldrig er blevet fundet takket været folkesocialisternes dygtige pampere på skatteministerposten. Grådighed og total mangel på retssikkerhed for borgerne er og var folkesocialisternes ønske. Vi kan takke ganske få medlemmer af folketingsgruppen for at dette magtmisbrug blev bragt til ophør til den nye ledelses store utilfredshed.

Nu skal folkesocialisterne møde vælgerne og stå til regnskab for deres gerninger og utrolige løftebrud. Om vælgerne kan tilgive folkesocialisternes hyldest til løgn, løftebrug, STASI metoder og nepotisme må tiden vise. For et er jo de gamle kendte røvere og løgnere som stiller op igen. Nu prøver at blot at lægge afstand til deres gerninger og lover bod og bedring. Mon vælgerne tror på det?