Remove Bengt Holst From Copenhagen Zoo

Fra Afrika

/ #509 Re: Re:

2014-02-12 17:10

#501: - Re:

Jeg forstår at nogle dyr er mere værd end andre dyr. Hvilken kultur eller gruppe står for at bestemme hvilke dyr der ikke er mere værd end at spise og hvilke der skal sættes himmel og jord i bevægelse hvis de bliver slagtet?

Lige nu har Naboens hund slået sig ned med sine hvalpe i min have. Naboerne er meget glade for de søde hvalpe den har fået, om nogle månederne kan de nemlig slagte dem og fået et særdeles velsmagende måltid ud af det. Det er ikke hver dag at må får lov til at sætte tænderne i hund, så det bliver nok til en særlig lejlighed når bedstemor kommer på besøg eller noget lignede.

De fleste danskere vil syntes det er meget mærkeligt, men her i Vestafrika hvor jeg bor er hundekød (eller rød ged som det hedder når den er slagtet) noget af det fineste man kan få. Hvem skal lige nu bestemme om hunden er et dyr der kan slagtes eller et dyr som det er mord at slå ihjel?

Dig eller mine naboer?

Vi har ikke nogle giraffer her hvor jeg bor, så jeg ved ikke hvordan de smager. Men jeg kunne godt lide at vide hvem der har bestemt at de ikke er "brugsdyr". Findes der en slags interesseorganisation der opkaster sig til Herre over den slags, sådan en form for nykolonisme a la den hvide mands byrde?

Hernede tager vi naturbeskyttelse alvorligt og kunne aldrig finde på at slå en truet dyreart ihjel. Som f.eks. vores alt for få skovelefanter. Men nu er giraffen jo ikke en truet dyreart.