Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

joan

/ #11722 Forunderligt

2014-01-30 06:37

Det er forunderligt, som nogle- alene i kraft af deres stilling og uden hensyn til resultatet af deres arbejde for det danske samfund- får mulighed for at score eftervederlag, folketingspensioner, bonus, gyldne håndtryk mv., mens flertallet holdes i et økonomisk jerngreb af kontrol, skatter, modregninger, afgifter (herunder formentlig endnu højere energiafgifter til energimonopolet DONG-GS) mv.
Hvis man bliver almindelig folkepensionist efterlønner mv., kontrolleres det, om der skal modregnes pga. pensionsopsparing mv.
Skønt der herefter ikke længere skal kontrolleres for evt. rådighed for arbejdsmarkedet, kan man nu ikke frit vælge hvor man vil opholde sig, men der kontrolleres for varighed af evt. ophold i udland og straffes økonomisk, hvis det overskrider en vis tid pr. år.
Når man så dør, skal der kontrolleres om der skal betales en sidste afgift til staten, af det man måtte have af formue eller ejerbolig mv.(dødsskatten), med mindre, at man har kunnet tage ophold i Sverige, Norge, Portugal etc., hvor afgiften er afskaffet.
Forunderligt…, men sådan er det jo...