Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #10039

2014-01-28 18:17

Spørgsmål til Corydon:

- Hvorfor tror du, at du har kontrol over aftalen med DONG, når Goldman Sachs blot kan ændre omstændighederne på markedet uden for DK med påvirkning ind i DK?

- Får Goldman Sachs førsteret til at købe flere andele eller aktier i DONG, hvis det bliver nødvendigt at sælge flere af sådanne andele? Til hvilken pris er det så?

- Vil Goldman Sachs kunne true den økonomiske sikkerhed i DONG med det formål at gøre den mindre værd i egen interesse?

- Har personkredsen fra ATP og PFA forbindelser til Goldman Sachs enten fra tidligere, i fremtiden eller nuværende?

- Modtager du, hr Corydon, et tilbud om arbejde i Goldman Sachs efter næste valg eller på et tidspunkt et passende antal måneder efter valget?

- Kommer du, hr Corydon, til at sidde i DONG's bestyrelse på et tidspunkt efter næste valg?

- Kan Goldman Sachs sælge deres andel videre til hvem de lyster, enten nu eller om nogle år? Har staten førsteret til at tilbagekøbe? Nok så interessant: Skal den danske stat købe tilbage til en pris som "markedet" har sat?

- Er ATP og PFA med for at berolige borgere og politikere ved at give indtryk af, at danske interesser også synes, at det er en god ide.

- Hvis danske banker, danske kreditinstitutioner, danske forsikringsselskaber og danske ejendomsselskaber var meget anløben og umoralsk og direkte medvirkende til finanskrisen, hvor kynisk tror du så Goldman Sachs er?

- Hvad er risikoen for, at Goldman Sachs tager det danske forsyningsnet af gas fra Nordsøen som gidsel i en fremtidig forhandling med den danske regering?