Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #21

2014-01-25 12:51

Hvis - og det er et gigantisk hvis - denne underskriftindsamling får nogen som helst indflydelse overhovedet, så vil det være første gang i Danmarkshistorien at en underskriftindsamling virker. Der var 81.000 underskrifter imod mørklægningsloven, og se blot hvor stor succes dét fik. Politikere gør hvad politikere vil, og hvis loven ikke lader dem gøre dét, så laver de loven om.

Jeg har alligevel skrevet under. Men jeg ved inderst inde at det er ligegyldigt. Politikerne fortsætter med at lyve, stjæle, bedrage og går fri bagefter, akkurat som de altid har gjort.

Jeg kan kun opfordre folk til:

1) Stem imod EU-patentet alene fordi det er den eneste gang siden 1992 vi er blevet spurgt om noget som helst fra EU, og traditionen er blot at man ved et nej spørger igen senere indtil der siges ja. Så stem nej, denne gang og næste gang og næste gang...

2) Undlad fuldstændig at stemme til folketingsvalg, uanset hvor spiselig den løgn er, som din favorit-kandidat eller -parti sælger dig. For det er løgn fra ende til anden.

3) Hver eneste gang du møder en politiker så sig klart og tydeligt fra - undsig deres løgne og deres tyveri, had dem som det udskud de er.