NEJ TIL DEN NYE KONTANTHJÆLP REFORM KOM NU DEL DEN


Gæst

/ #9

2013-12-05 14:30

Jeg vil sig reglerne gøre tingene værre folk vil lave røveri arbejde sort stjæle lave indbruder . Spørgsmålet er fordi det ikk får nok penge til at leve som alle Andrer mennesker .
Har i overhovedet tænkt jer over hvad der vil ske .
For lavt hjælp og ingen arbejde da staten mener der finans er i klar over det den forkerte retning reglerne bliver lavet det burde være omvendt i gøre Danmark til et grimt lugt når en stjæler så straffer i ham når en roller en på gaden så fængsler i ham har i virkelig tænkt over hvorfor det sker.
Nok fordi i ikk gir folk en chance til at fortælle jer jeres regler i dk er dets skyld .
I bruger penge på alt det lorte byggerier og skære penge af dem der virkelig har brug for mere hjælp der alt i dk stirre med priser og lave indtægt så skal i kraftedeme straffe jer selv , i gir det rige folk mere i penge og skære på dem der lever i en svær sitation har gjort en masse for dk men måske faldt i konkurs .
Min mening er det i laver er forkert og i vil forvente fler krimineltet og indbruder og røveri og alt det dårligt i ikk har regnet med i burde forhøje satsen afsted for at skære på den hver år . Skriver hvad jeg føler og mener for det danske samfunds skyld .
MIT SVAR NEJ TIl AT SKÆRE NED PÅ
KONTANT-HJÆLP "