Nej tak til Gensidig Forsørgelsespligt!

Anders

/ #210 Hjælper det her overhovedet ?

2013-11-22 23:29

Ved at være godt træt af at der sidder lidt over 150 personer derinde og bare bestemmer det hele... Giver ikke 5 potter pis for det... det har jo intet med demokrati at gøre ? Der var 101 for og 8 imod det her forslag. Et demokrati skal være en bred vifte af menninger og skal representere os alle sammen.

Men det er tydeligt at der ikke er plads til de svage mere i samfundet, de svage er en jaget art nu og om godt 2 år vil alle svage i samfundet være udrydet så er systemet fri for skidt lige som borgen ønsker det hvis den her lov for frit løb.

Bare annoncen om det inde på ekstra bladet >>> http://ekstrabladet.dk/nationen/article2154072.ece er delt over 22.000 gange. Det siger bare lidt om hvor mange det måske berøre eller nogen som faktisk tar parti for dem som ikke står helt så stærkt. Skriver du ikke under, så nyd dit helbred mens det varer siger jeg bare, for selv bankmanden eller direktøren kan ryge på kontanthjælp eller du kan få en partner der går ned med stress. Den her reform er slet ikke gennemtænkt nok, for dem som er syge eller har nedsat arbejdsevne. Og dem der har vedtaget den her reform må da virkelig have det alt for godt med sig selv. Men lad os håbe en af de politikere selv får en der er på kontanthjælp, før fatter de nok ikke hvor meget skade det her gør. Det kan simpelt hen ikke være rigtigt at den rammer så mange folk som hverken er dovne eller snyder systemet.

Men tvivler på det nytter det her, men lad os håbe det her snart bliver vendt godt og grundigt på DR og TV2