ang udvisning af Yen Ngoc

Henning Reinholt Larsen

/ #131 Forslag sendt til TV2 14.08 2013

2013-08-18 18:45


Hvor ville det være spændende, hvis i satte en (eller flere) af jeres dybde-borende journalister til at analysere den umenneskelige og urimelige behandling af Kenneth Iversen og hans families livsbetingelser = Stats-terror! Danmarks Justitsminister ( Af navn, ikke af gavn ) Morten Bødskov, som, efter min mening , burde være udskiftet i den senest minister-udskiftning og kunne så passende få en afskedsgave som "De tre aber" = Ikke se, ikke høre, ikke tale.
For mangel på handlekraft, skal man da lede længe efter! Måske er jeg naiv, men jeg mener at en justitsministers vigtigste job-opgave ( trods den fine titel, er et job der skal passes ). Troede at Justits var = retfærdighed, men åbenbart ikke!
Men lad os så se det fra en "Ego-vinkel" økonomisk tåbelighed! Selv "DF" må kunne være med her. Hvad har sagen, ind til nu kostet i møde-honorarer i Udlændingenævnet? Hvad vil det efterfølgende koste, når de om ca. 2 1/2 år, skal behandle en ansøgning fra Kenneth Iversen om at få sin familie til Danmark?
Hvad koster Flybilletterne tur retur?
Det koster vel et møde, hvis staten, ikke formår at knække ham, til "Offentlig-forsørgelse". I mine øjne har Kenneth Iversen , ind til nu, kun modtaget "Uddannelse-støtte"! Det er måske også
Alt andet lige, både den 5 mdr. gamle søn Kevin er dansk statsborger og må derfor automatisk skal have ret til at beholde både sin mor og sin søster her!
Hvis det er muligt, så undersøg hvem der i folketinget har forsøgt at stille ændringsforslag, eller spørgsmål til justitsministeren om denne "Utrolige sag"!
Jeg synes også jeg, som borger burde kunne se og høre, de mennesker, der sidder i "Udlængenævnet", der ikke har evnet at sige "Hov-hov" til Ham = "De tre aber".
Sagen bliver (om muligt) endnu mere grotesk, når man, takket "Århus Stiftstidende," erfare at udvisningen er anket til FNs handikapkonventioner, hvor der kan forventes en afgørelse i slutningen af August!
Hvor er vi dog på hen i vores lille "Demokratisk Danmark"??????kysytään!-- Large modal -->