Bevar familielægen

Nina

/ #76 Re: Re:

2013-05-20 10:32

#69: Charlotte - Re:

Charlotte, du skal lige have dine informationskilder i orden før du udtaler dig.  Ja, læger får deres uddannelse betalt, LIGESOM ALLE ANDRE I DET HER LAND. Andre faggrupper får jo endda elevløn under uddannelsen, det får vi ikke. At leve af SU i 6-7 år er der nok ikke mange der er misundelige på.

"En sikker indtægt på flere millioner"? Hvilke millioner? Jeg har godt nok kigget længe efter dem. En almenpraktiserende læge tjener i gennemsnit 800.000 kr om året når goodwill-lån, husleje mv er trukket fra. Og så arbejder de omkring 50 timer ugentlig for de penge. Overlægerne på sygehusene får bedre løn!

Overarbejde fra 16-18 giver ikke 1600 kr i timen - det har jeg i hvert fald aldrig fået!? I almen praksis findes overtidserstatning ikke.

Jeg har nu i 4,5 år pendlet 100 - 125 km enkeltvej for at arbejde på Sydsjælland.

Jeg har aldrig haft vagt fra hjemmet hvor jeg får tårnhøj løn - Standbyvagter til lægevagten giver IKKE EN ENESTE KRONE! Du blander ting sammen, og jeg forstår ikke hvor det kommer fra? Misundelighed?

Hvis du læser OECD-rapporten så står det at de almen praksis laver et godt stykke arbejde for meget få penge, og til god tilfredshed i befolkningen.