Nej tak til statens salg af Nets

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Nej tak til statens salg af Nets.


Gæst

#1

2014-02-04 15:39

Selvom vi som stat kun ejer 10 % af Nets, gennem nationalbanken, så har vi som skatteborgere holdt hånden under de store danske banker, som ejer de 60 %, siden finanskrisen, det må også tælle for noget. Det kan ikke være rigtigt det igen skal gå udover servicen og økonomien for os som forbrugere fordi et bestyrelsesmedlem(Nordea bank) ikke mener man er god nok til at udvikle sig selv i fremtiden. Hvilken gammeldags tankegang.
Jacob

#2

2014-02-04 18:55

Det er fuldstændig absurd, at NETS har været til salg siden juni sidste år for bittesmå 10 mia kr! 19% af DONG er lige blevet solgt til amerikanske kapitalister, som ender med at overtage DONG -og den danske energi-infrastruktur fuldstændig. Det var meget dækket i medierne, mens politikerne sked os et langt stykke.

Men ikke ét ord der blevet nævnt i nyhederne om at den danske IT-infrastruktur nu også er til salg! Bare HELT til salg, og amerikanske kapitalister er igen blandt de forreste i feltet!
Danmark bliver solgt ud, og det foregår bag lukkede døre gennem erhvervsfolk og politikere der tjener fede penge på deres korruption. Penge der forsvinder ud af landet og øger fattigdom og "behov for ydeligere besparelser og kontrol".

For nogle år siden var der ramaskrig i Danmark pga et Dankort gebyr på 50 øre pr transaktion. Ingen har hørt om det her, for ellers ville gryderne være i kog landet over!
Hvis vi overlader vores økonomiske infrastuktur, OG vores IT-sikkerhed til et multinationalt selskab/amerikansk bank, er der vidst kun transport-sektoren tilbage, så den ryger nok også.

Hvad der er skidt omkring det - er at køberne af disse nordiske koncerner ikke har nordiske interesser i sigte. De har indtjening og overtagelse som primært mål. Det vil betyde dårligere og væsentligt dyrere services. Det vil også betyde at Nem ID, DanID, Dankort, Betalingsservice mv ikke længere er under nordisk kontrol, og kan derfor lukkes ned hvis behovet skulle være der. Det vil være enden for det danske samfund som vi kender det.

 


Og til den tid folkens, har eliten så intelligent atter skabt et verdensomspændende problem, hvor de igen står klar med den ultimative løsning - One World Government / New World Order / Agenda 21.

Kong Gulerod

#3 Privatstaten?

2014-03-26 17:01

Staten sælger ikke Nets, heldigvis, for det ville være alvorlig kriminalitet, eftersom staten ikke ejer Nets.