Imod sommertid

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Imod sommertid.


Gæst

Det tar mig 3 dage at komme i "normal" tilstand hver gang der er tidskift.

Gæst

Eksempel i Nuuk har vi vandkraftværk, så hvorfor skal vi spare den ? Og Verdens krigen er slut for længe siden.

Gæst

Skiftet til sommer-/vintertid er ekstremt forstyrrende for hele familiestrukturen. Som en stor småbørnsfamilie betyder det meget besvær herhjemme og det er synd for børnene.

Gæst

Fordi jeg synes at det er svært at omstille sig og især for dyrene

Gæst

Sommertid er næsten ligeså tåbeligt som tidszoner. Behovet for og imod et separat system sommer/vinter eller London/København, er ret ligetil: hvis det mest almindelige problem er at synkronisere med solen, skal der være to systemer. Hvis det mest almindelige er at synkronisere med tiden i London eller uret, der står til vintertid, så skal man bruge fælles system.

Der er helt givet, at meget få mennesker har brug for at synkronisere med solnedgangen, men ret mange rejser, og ret mange ejer flere ure, så det rationelle idag ville være GMT for hele planeten.
Leif

#156 Re:


#141: -  

 Jeg har lagt mærke til, at der kommer rigtig mange stemmer fra Grønland. Ved du hvorfor?

Har der været meget om sommertiden i TV eller i aviserner eller Fcebook eller?


Mvh. Leif


Gæst

Ud over at sommertid ødelægger nattesøvn osv, så ødelægger det også fine traditioner, som levende lys i vinduet 4. Maj om aftenen og bål Sankt Hans aften. Disse traditioner er bare ikke det samme i dagslys. :)

Gæst

Fordi jeg ALTID har været mod den uopfindsomme "sommertid"...lad os blive ved vor NORMALTID!

Gæst

#159 Re:


#151: -  

 Det samme her. Gælder hele familien, og sulten er også svær at få rettet ind.


Gæst

fordi det er totalt galimatias at skulle stille frem og tilbage. man er totalt ødelagt 14 dage efter hver gang.

Gæst

Fordi det er noget fims med at stille ure frem, og tilbage.
Nu må det stoppe, det giver INGEN mening med det pjat

Gæst

Sommertid er en forældet ting, der ikke længere spare penge, men koster hvert år og er til besvær... afskaf denne gamle overflødige tradition og kom vidre

Gæst

Jeg vil have den tid som vores kroppe og dyrene er beregnet til !

Gæst

Fordi sommertid er vildt fjollet - og generer både børn og voksne - familier med småbørn, som skal tidligt op -  teenagere, som bliver endnu mere sløve -og ikke mindst mennesker, der skal have medicin på bestemte tidspunkter.


Gæst

Jeg har altid været modstander af sommertid

Gæst

egentlig tænker jeg at vi skal afskaffe vintertid...
Så det arbejdende folk kan nå at få lidt lys efter arbejde...

Gæst

#167 Re:


#160: -  

 Ja- det tager urimeligt lang tid at få døgnet til at fungere...

Det værste er nu vintertid, lige fra den ene dag til den anden kan man vinke farvel til solen! Og så starter vinterdepressionen...

 


Gæst

'Sommertids'-omstilling er en forældet og nu komplet overflødig proces, der udelukkende giver forvirring, grobund for tonsvis af misforståelser, irritation for langt de fleste - og er først og fremmest en unødig TIDS-røver! Afskaf sommertids-omstilling.
Har Du og Dine kolleger behov for at møde en time tidligere i sommermånederne - så aftal det da med arbejdsgiveren!

Gæst

Fordi "sommertid" er usundt for både dyr og mennesker. Vores "rytme" kommer i uorden med stress og øget risiko for sygdom til følge!
Kristian Vitas
Gæst

At stille urene om når det er sommertid (og retur igen til vintertid) har nok på et tidspunkt for mange mange år siden haft sin energimæssige berigtigelse, men er åbenlyst i dagens verden komplet tåbeligt, imod naturens orden, tidsspilde og til unødig forvirring! hvis du og/eller din arbejdsgiver ønsker at du skal stå 1 time før op om sommeren, så gør dog det! Det har jo intet at gøre med at det meste af Europa/verden dermed absolut skal omstille generel operationel tid efter lige dit lille timesprings-system, vel?


Gæst

Når man rejser på tværs af tidszonerne kan jeg forstå det rimelige i at stille urene efter den korrekte tidszone. Men det årlige skift her i landet er der jo ikke længer hold i. Det giver en masse ulemper, både for mennesker og også for skovens dyr. Jeg har boet i Grønland en del år og deroppe er det jo også det rene pjat at man stille urene bare fordi det bliver gjort i Danmark

Gæst

Jeg har hele mit liv været ødelagt i ugevis hver gang vi skifter fra normaltid til sommertid. Jeg vil tro ca halvdelen af Danmarks befolkning oplever gener hver eneste gang vi skifter. Jeg kan ikke se hvorfor vi fortsætter med en forældet ordning, bare fordi det er gjort i mange år..hvad er formålet?

Gæst

Jeg vil gerne have normaltiden tilbage hele året. Sommertiden er i modstrid med det indre ur.  

Jeg er så glad for at der endelig er kommer en underskrifts indsamling, der kan gives videre til rette person/ personer

Jette

#174 Re:Gæst

Fordi det er dybt forkert, at vi tror, vi kan ændre på naturens rytme med vores ur. Dyrene kender det ikke, vores børn gør ikke.